Daca nu si-a dat drumu in tine teoretic n-ai de ce sa-ti faci griji; data viitoare folositi si voi prezervativul sau ia anticonceptionale ca sa nu mai ai dureri de cap
Cel mai bine e sa consulti medicul de familie! Poate este o dereglare sau poate esti insarcinata chiar daca tu nu ai simptome inca! poate vor aparea pe parcurs! Dar poate ca e normal ca ciclul sa mai intarzit cu cateva zile ...si in plus doua zile de intarziere nu e mult! la altele le intarzie si o luna! dar totusi pentru siguranta ta conculta medicul! Fundita te rogg :X
Cand menstruatia intarzie mai mult de 5 zile, atunci iti poti pune un semn de intrebare. nu te speria, nu cred ca esti insarcinata, se mai intampla sa intarzie si sunt diferite motive cum ar fi o mica raceala. simptomele de sarcina nu apar a2a zi dupa sex neprotejat oricum. ar fi bine sa nu va mai riscati cu sexul neprotejat, nu cred ca va trebuie un copilas acum.
calmeaza-te, e ok, o sa iti vina menstruatia.
Intarzierea e prea mica pentru a te gandi neaparat la sarcina, pot fi si alte cauze.
Oricum, metoda de contraceptie aleasa de tine are un risc destul de mare de sarcina (intre 4 si 27%, in functie de perioada ciclului menstrual), asa ca o sarcina nu este deloc exclusa. E prea devreme sa ai simptome de sarcina, e practic imposibil sa ai simptome mai repede de 2 saptamani de intarziere a menstrei.
Deocamdata nu poti decat sa astepti. Daca menstra intarzie 7 zile, in a opta zi vei face un test de sarcina din prima urina de dimineata si apoi vei merge la ginecolog.
Mda ioanaadiana am si eu acest stres am facut sex neprotejat si imi intirzie ciclu eu stau mereu stresata si m-am gindit chiar si la moarte...mi-i fricaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, va rugam dati rs mai detaliate
beausingurlamasamea întreabă: