| poopasa a întrebat:

Am si eu o intrebare? am o scurgere galbena pe chilot de vreo cinci zile si nu stiu ce sa fac, so mai confruntat cineva cu aceasta situatie?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Scurgere+dureri in timpul actului sexual inseamna infectie genitala. Poate fi doar o candidoza, facuta de la antibiotice sau scaderea imunitatii, dar poate fi si o blenoragie luata de la un partener sexual. Trebuie sa mergi cat mai repede la ginecolog. Infectiile astea se trateaza perfect la inceput si mult, mult mai greu dupa ce se cronicizeaza.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ori e vorba de aparitia menstrei ori te confrunti cu o mica infectie sau raceala! Daca ai si mancarimi sau dureri in zona vaginala iti recomand sa mergi la ginecolog ca nu cumva sa ai candidoza caci netratata poate duce la alte neplaceri!

| madagascar a răspuns:

In primul rand nu ai spus ce varsta ai si daca ti-ai inceput viata sexuala, daca ai dureri sau alte simptome, daca ai ciclu etc. da mai multe detalii

| OanaG a răspuns:

E ceva normal, totusi nu ai zis ce varsta ai, e posibil sa iti vina menstruatia :*

| poopasa explică:

Pai am 20 de ani, si viata sexuala mi-am inceput-o de la varsta de 16 ani, am ceva putine dureri in timpului actului sexual.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut,

Am trecut si eu prin situatia ta.Eu am folosit un tratament natural pe care l-am gasit pe un site www.scapa-de-vaginita.eu. Ma ajutat foarte mult de vreo 4 luni de cand am incetat tratamentul pot sa spun ca nu mai am probleme.

Nana