| powergirl a întrebat:

am o verisoara care si-a inceput viata sexuala de 2 ani maica sa nu stie si daca afla o da afara din casa ca e pocaita si tine mult la cele ale bisericii. vara mea are 21 ani si numai eu stiu ce face cu mine vorbeste tot timpul orice. faza e ca nu stiu ce sa ii zic ca nu am trecut prin asta intr-o zi a facut dragoste cu iubitul ei cu care e de ceva timp 1, 2 ani nu mai stiu exact dar asta nu conteaza. a zis el ca sperma e foarte slaba si si daca lasa in ea nu ramane gravida si ea avand incredere in el i-a zis sa lase si lasat ea mi-a mai zis ca a simtit ca sperma a iesit afara din ea dar nu e sigura daca nu a ramas ceva si inauntru si e frica de o potentiala sarcina. daca se afla e foarte rau pentru ea la ce aspra e maica sa cu ea. eu i-am zis sa ia un test de sarcina dar a zis ca nu vrea sa ia sa nu o vada cineva din cartier sa o zica la maica sa si nici nu are unde sa il faca ca maica sa e tot timpul acasa. acum nu stiu ce sa zic exista vreo sansa sa nu ramana?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista sperma mai slaba sau mai puternica. De asemenea nu conteaza ca lichidul seminal in exces s-a scurs din vagin, spermatozoizii deja urcasera spre uter. Singurul factor care influenteaza riscul de sarcina este ziua ciclului menstrual in acre se gasea verisoara ta. Astfel, riscul de sarcina variaza intre 5 si 100%, in functie de cat de fertila era.

5 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

"vara mea are 21 ani si numai eu stiu ce face cu mine... " - cata importanta poate avea o amarata de virgula!

Sperma iubitului sau, este degresata, 0 % grasimi? laughing

Mare iti este gradina, Doamne!

| powergirl explică:

Tin sa va anunt ca nu eu sunt cea in cauza desi am raspunsuri care imi zic asta e adevarat ca mai am 2 luni pana la nunta si si ca mia-m inceput viata sexuala cu cel cu care imi va fi sot dar nu l-am lasat niciodata sa lase in mine si nu lasat spre deosebire de altii eu incerc sa ajut si pe cei de langa mine nu numai pe cei de pe internet deci nu e o minciuna si nu sunt pocaita sunt ortodoxa deci teapa

| boyandme a răspuns:

Exista 90% sanse ca ea sa ramane. Asa ca mai bine sa se duca la farmacie sa ia un test si sa vada daca e sau nu e fara sa isi mai faca atatea griji!:*

| Cryzy a răspuns:

Sunt foarte mari sanse ca ea sa ramana insarcinata. Poate sa ia un test de sarcina din alt cartier ca sa nu o vada nimeni care o cunoaste si se poate duce la o prietena acasa "in vizita" sau chiar la tine, spune ca are nevoie la toaleta si se duce sa faca testul iar dupa aceea mai stati putin, plecati si iti spune rezultatul. Multa multa bafta verisoarei tale si spune-i sa foloseasca prezervativul intotdeauna si sa nu mai aiba incredere in baietii care ii cer acest lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca u esti cea in cauzaoh go on...laughing

si daca si-a dat drumu normal ca poate ramanewinking