Pai,uite.
Prima,te-a vazut si cu alta fata si putea face o multime de supozitii,te-a vazut si beat,de cateva ori,foarte rau.
A doua fata,parea sincer interesata,te-a sunat ea,tu nu i-ai trimis nici sms iar la strand abia ai salutat-o,s-a gandit si ea ca nu te intereseaza.
Indiferent daca pe messenger erau dragute amandoua si vorbeau,glumeau, etc, important era ce faci in viata reala.Degeaba tu pe mess erai incantator, daca in viata de toate zilele demonstrai exact contrariul.
Este comportamentul tau de vina,cu o fata te porti bine,nu-ti permiti sa te imbeti in fata ei si, daca te intereseaza, i-o arati...
Fii mai atent!
Prima probabil a crezt ca esti cu fata aia. Fetele uneori sunt ft posesive,din moment ce vb cu un baiat"cu gandul ca se va infiripa ceva" vrem sa vb numai cu noi si nu ne convine sa il vedem in preajma altor fete.(parerea mea),probabil a crzt ca esti un fustangiu.
a doua probabil ca vroia sa eu cauti si uh nu ai facut acest lucru:prb credea ca esti interesat de ea si pte vroia sa ii acorzi mai multa atentie si vazand ca nu e asa "a lasat'o moale".
pte pe o parte e si comportamentul de vina... daca vrei sa fi cu o fata ar trebui sa ii acorzi mai multa atentie, si sa "fi numai cu ea", sa ii arati ca ea e cea mai importanta pentru tine.
sper ca ti'a fost de ajutor sfatu' meu! pupic :*
Cam ai dreptate greece.Multumesc pentru raspunsuri. Daca mai are cineva vreo parere il/o rog sa posteze.
beausingurlamasamea întreabă: