Nu mi se mare normal dar ce sa i faci adolescentii din ziua de azi isi incep viata intima de timpuriu cand inca nu sunt pregatiti fizic si psihic pentru un asemenea pas dar le da ghes curiozitatea sau vor sa fie in trend acum ca virginitatea e o povara sau o rusine. Chiar daca vor regreta dupa sau mai rau vor suferi dezamagiri si traume.
Eu am 14 ani și sincer as vrea sa o fac crezi ca e timpul potrivit?
Ori minte ori e idiot rau
Eu la 13 ani dadeam laba pe reviste playboy(le luam de la un tip mai mare) si abia visam *** si eu o bunoaca ca in reviste
Abia la 17 ani am reusit *** si eu o bunoaca iar la 16 parca am facut-o prima oara
Nu imi pare normal la 13 ani chiar daca eu is tipu ala de genu daca o vrei sa o faci o faci dar la 13 sau 14 e gresit
Nu-i normal. Mai ales ca la varsta asta sunteti doar niste prostanaci ce nu stiu cu ce se mananca viata, cine stie cu ce fraiera o faceti si-i ruinati viata lasand-o gravida. Mda, vi se pare tare ca-i vedeti p-astia mai mari ca voi ca prind tot felul de proaste in plasa dar in pana mea, sunteti doar niste copii.
Intru in pielea ta si iti dau scenariul perfect, acela ca si eu eram prost daca nu eram destept. Mie mi se pare ca inspiri un pic de gelozie
linarkfts întreabă: