anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare as fi foarte recunoscator daca raspunsurile voastre ar da roade. uite mie de multe ori cand sunt la scoala sau in alte locuri, imi intra penisul in erectie si imi e rusine sa umblu si sa ma misc cu penisului in erectie mai ales cand sunt fete in preajma.
imi puteti spune daca e posibil sa imi pot controla erectia adica sa imi aduc penisul din stare de erectie in stare fleasca? si asta rapid.
va rog sa ma scutiti daca imi dati raspunsuri aiurea copiate de pe unele situri. care nu ajuta cu nimic si care doar definesc structura penisului si alte lucruti care nu tin de aceasta intrebare.
va multumesc dau funda.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Da,inteleg.
Sfatul meu este ca,in momentul in care ti se intampla sa iti obligi creierul sa se gandeasca la ceva rau sau urat sau scarbos.
Incearca sa-ti faci o lista cu lucruri dizgratioase in minte,numai oribilitati,serpi,rechini in atac,cineva rau care te bate,vampiri,orice, sa nu-ti dau eu idei si gandeste-te la asta.
Excitatia poate fi controlata doar cu puterea mintii tale, deci va trebui sa iti educi creierul sa faca asta.
Banuiesc ca ai inteles.
Bafta!

16 răspunsuri:
| uNNe a răspuns:

Cum drac ma :-s, pai ciudat fa un control la medic nu e bine laughing

| Alex_1359 a răspuns:

Prietene, presupun ca inca esti virgin, si din asta ti se intampla lucru asta pun pariu ca (cand te gandesti la una, cand pui mana pe cur la una, cand vezi o fata buna, si multe alte chestii care te satisfac si te excita ) iti intra penisu in erectie happy?, fa o La*a ceva inainte sa iesi din casa thinking fa-ti o prietena si fu**obig grin in rest altceva nu stiu ce asi putea sa-ti zic multa bafta

| Adryan657 a răspuns:

Salut
ceea ce se intampla e normal la varsta ta, nu ai de ce sa te temi, e ceva normal!

| Cosmiiinaaa a răspuns:

Nu poti face nimic pentru ca este normal. Esti in plina pubertate deci este normal :p

| Emazio a răspuns:

Poti sa nu te mai gandesti la asta,sau te intorci putin si tio aranjezi,de obicei daca ti se scoala si te uiti la un triller imdiat,, moare'' laughing, cum ti-am zis si la inceput nu te mai gandesti la aia gandeste-te la un triler sau ceva sau ce o sa mananci

| DracusorImpielitat a răspuns:

Dragule, nu te mai uita la comorile fetelor, si ai sa vz ce cuminte o sa iti fie penisul. serios, cred ca ca merge

| sCzKun a răspuns:

Asta patesc si eu...deja e enervant, dar il pot "calma" doar daca ma gandesc la altceva...Nu functioneaza tot timpu da merge laughing

| danifx2 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema la scoala intra in eractie doar ca eu il ignortongue

| Anonimul230 a răspuns:

Pai.ar fi raud aca nu s-ar scula omule.fii mandru, alti se roaga sa se scoalebig grin

| Korrawi a răspuns:

Nu ai control asupra acestui eveniment, erectia poate aparea fara un motiv intemeiat. Poarta pantaloni mai largi, in afara de asta nu stiu ce ai putea face. Se intampla tuturor XD.

| BubleBluexD a răspuns:

Presupun ca esti virgin inca thinking Pai Cea mai buna solutie e sa-ti afci o prietenahee hee Si poate poate se va ajunge si la sexhee hee In orice caz Daca vr asta nu fi direct si i`ao cu usurelu fiindca fata poate nu vrea :-s sad Si ca sa nu ti se mai intample asta fix la scoala thinking gandeste`te la altcevA si nu te mai uita si u asa mult la fundul si sanii fetelor si gandeste`te la altceva day dreaming viseazahee hee Bfta :*

Răspuns utilizator avertizat
greece12
| greece12 a răspuns (pentru A0n1mUL):

Da,de asta iti propuneam imagini socante,creierul tau are nevoie in momentul respectiv de alt gen de excitatie,frica,furie,durere, orice in afara excitatiei sexuale, nu? Pana si durerea fizica ajuta!

Răspuns utilizator avertizat
greece12
| greece12 a răspuns (pentru A0n1mUL):

Aici nu m-ai nimerit,sunt un profan in calculatoare.Dar,daca postezi lucrul asta la categoria Filesharing/linksharing cred ca vei gasi,cel putin iti vor putea raspunde cunoscatori! Hai, posteaza, chiar nu stiu cum pot ajuta altfel!

| YuuLyan a răspuns:

Frate e bine ca ti se scoala...o sa fie rau cand nu ti se mai scoala atunci ai o problema laughing bafta