| nemaipomenita a întrebat:

as putea face dragoste cu iubitul meu cind am menstruatie? E prima data cind am menstruatie de cind facem dragoste cu prietenul meu si de fapt el a spus ca poate sa astepte cit timp am nevoie eu, dar eu vreau sa incerc.Mi-e frica sa nu ma simt urit fata de el...un raspuns va rog))

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ai putea, dar e multa mizerie. Are si sexul farmecul sau si felul cum si cand il faci tine si de civilizatia si cultura ta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai putea, nu te impiedica nimic, dar e asa de complicat sa astepti 2-3 zile incat e nevoie sa apara toata murdareala aia?

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Eu unul nu iti recomand, eu ca baiat nu m-as simti bine sa ma murdaresc de sange si apoi sa puta urat. mai bine asteapta sa treaca menstruatia si pe urma dai bataie

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, poţi face dragoste şi atunci.

Dar, există un risc MARE de a se rupe prezervativul, există discomfortul fizic, eventuale dureri, risc crescut de infecţii, risc de hemoragie, etc.

Ca să NU mai vorbim de aspectul dezagreabil.

Dacă tot o faceţi cu prezervativ, de ce să nu aştepţi până după terminarea menstrei?
Că, doar, NU se termină lumea azi...

Toate cele bune.

| Emilian65 a răspuns:

Il felicit pe prietenul tau, pentru atitudinea pe care o are, de a nu face sex cu tine in timpul menstruatiei.