| MikoMiko2003 a întrebat:

Am si eu o intrebare... astazi eu cu prietena mea am mimat sexul... prin haine.
Gen eu aveam boxeri pe mine si pantaloni, iar ea era imbracata in pijamale cu chiloti. Tin sa mentionez ca ea este acum si la menstruatie deci avea si tampon.
Poate ca ea sa ramana insarcinata daca eu eram in boxeri(pantalonii mi i-a dat jos si am ramas doar in boxeri) si mi-am frecat penisul de zona ei prin boxeri, ea fiind imbracata cu tampon si pijama.
Eu am ejaculat si s-au umezit boxerii a curs o mica pata pe pantalonii mei apoi am verificat sa nu fi curs la ea pe pantaloni, dupa ce bineinteles ca m-am spalat si ea nu parea sa fie uda sau sa aiba vreo pata.

Poate sa ramana insarcinata? Va rog frumos fara misto, sunt speriat.

20 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Deloc, ca sa fie gravida trebuie sa existe penetrare si ejaculare in vagin nu in chiloti

| MikoMiko2003 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Multumesc tin sa precizez ca a iesit sperma si erau uzi boxeri de pe mine
Are cum? Dacs nu a fost introdusa

| MihaelaDart a răspuns (pentru MikoMiko2003):

Nu are cum. Ai primit pana acum 3 raspunsuri. Daca nu a existat penetrarea, nu poate sa ramana insarcinata. Spermatoizii fiind pe un material textil in mediu uscat, mor. Ea fiind imbracata, nu au cum sa treaca prin fibra textila.
Daca nu stiti nimic despre ale sexului, parerea mea este sa va informati inainte si sa stati cuminti, pana nu este prea tarziu pe viitor.

| MikoMiko2003 explică (pentru MihaelaDart):

Am intrles deci daca nu a fost bagata inauntru. nu sre cum sa ramana
Chiar daca am ejaculat. si eram doar in boxeri.
Chiar si daca era sperma pe pantalonii ei, eu eram in boxeri cand s-a intamplat si s au umezit boxerii cu sperma. Si a curs putin. Dar pe pantalonii ei nu se vedea nimic ca am controlat…
Nu?

Scuze. A intreb
Dar sunt foarte speriat.

| MihaelaDart a răspuns (pentru MikoMiko2003):

Te panichezi degeaba. Nu ramane insarcinata.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu stiu cati anisori aveti voi, dar evident sunteti copii de scoala generala daca voi credeti ca mimand o joaca, chiar se poate intampla sa ramana cineva gravida.

| mihai69 a răspuns:

Imposibil.

| MikoMiko2003 explică (pentru mihai69):

Multumesc tin sa precizez ca a iesit sperma si erau uzi boxeri

| mihai69 a răspuns (pentru MikoMiko2003):

Și ce te lauzi?!?

| Emilian65 a răspuns:

Nu.

| MikoMiko2003 explică (pentru Emilian65):

Multumesc tin sa precizez ca a iesit sperma si erau uzi boxerii

| Goete a răspuns:

Poate unsarcinata de la Spiritul Sfant, daca nu bagi cheia in yala, cum vrei sa se deschida?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu ramane nimeni insarcinata daca mimati sexul cu hainele pe voi.

Cand veti face sex (dupa 18 ani), folositi prezervativ.
Protejeaza-ti partenera folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-la-baieti

| MikoMiko2003 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Multumesc tin sa precizez ca a iesit sperma si erau uzi boxerii.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru MikoMiko2003):

Precizeaza si cati anisori aveti voi

15 16 ani

Mai asteptati cu sexul pana pe la 18 ani.
Aveti de terminat liceul, luati BAC-ul.

Stim... de asta nu dorim sa o facem pe bune. doar atat. dar ne-am speriat si ne-a fost frica. de asta intreb daca poate sa ramana daca s-a intamplat lucru asta. fiind in boxeri si am ejaculat. boxerii erau umezi de la sperma, imi picase o picatura pe pantalonii mei cum ii aveam. si pe ea am controlat-o pe pantaloni si nu era umeda deloc, sau sa aiba vreo pata pe undeva. si ea s-a uitat cand a mers la baie.

Nu ramane insarcinata prin haine.
Limitati-va la saruturi si alte gesturi de afectiune.
Nu va mai jucati cu focul.

| DanTeo0099 a răspuns:

Doamna, ăstia e băieți ăia care votează Georgescu!