| MikoMiko2003 a întrebat:

Am si eu o intrebare... astazi eu cu prietena mea am mimat sexul... prin haine.
Gen eu aveam boxeri pe mine si pantaloni, iar ea era imbracata in pijamale cu chiloti. Tin sa mentionez ca ea este acum si la menstruatie deci avea si tampon.
Poate ca ea sa ramana insarcinata daca eu eram in boxeri(pantalonii mi i-a dat jos si am ramas doar in boxeri) si mi-am frecat penisul de zona ei prin boxeri, ea fiind imbracata cu tampon si pijama.
Eu am ejaculat si s-au umezit boxerii a curs o mica pata pe pantalonii mei apoi am verificat sa nu fi curs la ea pe pantaloni, dupa ce bineinteles ca m-am spalat si ea nu parea sa fie uda sau sa aiba vreo pata.
si s-a mai intamplat lucru asta de 2 ori eu fiind in boxeri si ma frecam cu penisul de ea. are cum sa ramana? sunt foarte speriat. ea a zis ca e balonata si ca ii curge scurgere maro. urmeaza si un tratament pentru rinichi, ca o dureau foarte tare.

Poate sa ramana insarcinata? Va rog frumos fara misto, sunt speriat.

4 răspunsuri:
| simplaexistenta a răspuns:

Nu e gravida, stai liștinit.

| Kufu95 a răspuns:

Nu a fost sex cu penetrare, nu are cum să rămână gravidă şi pentru că nu ți-ai dat drumul în vaginul ei.

| Violleta2022 a răspuns:

Cati anisori aveti mai copilasi?
Ca mimatul sexului nu va poate aduce decat un copil imaginar!

| Madaxo97 a răspuns:

Nu are cum sa rămână însărcinată dacă ați avut hainele pe voi, si ea a mai avut si tampon. Cum crezi tu ca trecea secreția ta prin chiloți si prin tampon in vaginul ei? Se teleporta? Si oricum era si la menstruație, când sunt șanse spre zero să rămâna gravidă, chiar si cu ejaculare înăuntru.