Era un spion mic si nepriceput daca l'ai prins...
te'o fi vazut la scoala si a facut vreo pasiune pentru tine sau era pus de cineva...
uita'te pe geam inainte sa pleci data viitoare
ti pup!
Auleu, cate prescurtari maica! ma bucur pentr accentu tau deci. pana la un moment dat ma speriasem de ce ai zis tu. dar am citit ca avea si ghiozdan, stai chill. nu e violeaza ori te place, ori a fost o simpla intamplare si autosugestia si paranoia din tine a vb cam mult azi dimineata, ce sa i faci, luni. ai avut un wekeend plin. Daca mai vezi baieti alergand pe campii de dimineata nu e bine fa ti rugaciunea si odihneste te mai mult noaptea
Olteanca mea
nu iti bate capul cu asta, cine stie ce era cu el pe acolo... daca e sa fie dupa tine, nu-ti fa tu griji ca te cauta el.
si de unde esti tu?
Poate a fost pus de alt baiat sa te urmareasca cine stie la orice te poti astepta
Esti moldovianca?
Deci ai mare grija cu cine tot vorbesti pe mess, nu e bine sa vorbesti cu tot felul de personane. De unde stii tu ca persoana cu care ai vorbit era fata? Ai o certitudine? Nu. In spatele unui id se pot ascunde multe chestiuni negative asa ca deschide foarte bine ochii si incearca sa eviti sa vorbesti cu persoane necunoscute si sa le mai si dai detalii personale. Daca ala te mai urmareste sau iti face ceva, sau te urmareste in drum spre scoala, incearca sa-l eviti, sa il faci sa iti piarda urma si apoi sa suni la Politie(112) si sa ceri niste sfaturi avizate de acolo...
O seara buna!
Daniel.
Ador accentu asta olteanca de'a mea:X
Deci moscraciun are perfecta dreptate... saracu fugea de ploaie si se acoperea ca il prindea ploaia se uda se facea "fleasca"...
Si poate asteptase pe cineva a vazut omu ca nu mai vine si "a tulit'o"
Cine stie, poate era doar o simpla coincidentza! daca o sa se mai repete, ori te place ori nu e a bine.Mah da ce accent fain aveti! as vrea si eu sa cunosc o persoana de prin zonele alea sa mah invetze si pe mine sa vorbesc ca voi.pa pa
Ai grija poate e pus de cineva ca sa te urmareasca poate un pr deal tau o prietena are o indoiala si vrea sa se asigure si l-a pus pe ala sa te spioneze... e posibil
Esti paranoica. Fugea ca ploua si n-avea umbrela. Probabil nu isi acoperea fata, ci isi acoperea capul de ploaie.
Elev? Clar, asta a facut o pasiune pentru tine si te urmareste Acum, ori e timid si nu stie cum sa faca, sa te agate, ori ramine varianta din primul raspuns, e un ciudat periculos Oricum, timizii ii depistezi usor, asa ca daca iti mai apare in raza vizuala... observa-l mai atent