| ad3_2816 a întrebat:

Am si eu o intrebare ca de cand ma macina. prietenu meu vrea sa facem dragoste cand sunt in zilele alea d menstruatie, si mie imi este frica ca daca pates ceva sau se intampla ceva imi este frica ca nu am mai facut asta niciodata...plz un sfat

Răspuns Câştigător
| Ioana2518 a răspuns:

Eu am facutbig grin si pe el nu la deranjat deloclaughing am patat cearcaful. dar l`am aruncat dupaia.cat dsp puta lui.nu era cine stie ce de sange. oricum ne-am mai sters intre timp cu un prosop si apa. a fost fascinanttonguehee hee:*:*:*

7 răspunsuri:
| nely19 a răspuns:

Nu prea ai fost explicita!straight face

draguta inainte cu zece zile de menstruatie si dupa cu zece zile nu esti in perioada fertila deci nu ai nici o sansa sa ramai, daca te referi la contactul sexual in timpul menstruatiei nu este iarasi nici o prbl numai ca asta depinde de voi, daca pe tine ca fta nu te deranjeaza sa-i vezi puta plina de sangebig grinnu`i nimic...

bafta, fundita?:*:*

| Goofy77 a răspuns:

Ce crezi ca ai putea pati? stai linistita si fa dragoste cu prietenul tau

| Aniita a răspuns:

Ce spune nely19 e total gresit iubita! poti ramane gravida si daca esti pe stop. mai bine s-ar documenta inainte sa te induca in eroare. ce trebuie sa stii este ca daca faci dragoste in perioada asta mai ales fara sa te protejezi riscul unor infectii este mai mare si poti ramane si insarcinata. decizia iti apartine numai tie. sper s-o alegi pe cea corect! succes! :*

| Marijuana a răspuns:

Se referea in timpul menstruatiei l-)

Mah daca tie nu`ti convine, explica`i cum sta treaba si sigur o s ate inteleaga:*

pooop ai grija d uh:*

| T33L a răspuns:

Sa nu te puna cineva sa faci in zilele alea, ca inseamna cancer curat!

| romeoflorin a răspuns:

Esti alaturi de un obsedat sexual. rezolva situatia si altfel,,, sunt destule metode.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Din punct de vedere medical nu exista "indicatii" sau "contraindicatii" in ceea ce priveste sexul in timpul menstruatiei. Actul sexual in timpul sangerarii menstruale este la fel ca oricare alt act sexual, din oricare alta perioada a ciclului menstrual.

pa, pa.