| Kingston a întrebat:

Am si eu o intrebare care ar suna cam asa:Am 22 de ani si am o problema in punct de vedere sexual, cand am contact sexual nu dureza mai mult de 5 - 7 min primul numar si dupa aceea am erectie mai grea adica dupa aproximativ 15-20 min.Va rog spuneti-mi ce sa fac dati-mi un sfat ca nu stiu ce sa mai fac, desi am multe ocazii de a face sex mi-e frica de ce o sa se intample.Va multumesc.

3 răspunsuri:
| Andrei_2426 a răspuns:

Masturbeazate cu 3-4 ore inainte si dupa o sa ai un act mai prelungit, si in timpul actului atunci cand simti ca te apropi oprestete, chiar daca uneori e mai dureros si incearca sa o excitzi pe ea intr-un alt mod. daca intelegi ce zic...degete fermecate...succes

| Floreenofficial a răspuns:

Durata e perfecta.majoritatea sexologilor zic ca 5-7 min trebuie sa dureze partida.si e si normal ca a doua oara sa ai erectie mai slaba si sa dureze pana iti vine fiindca trebuie dupa prima erectie sa se relaxeze organu...
d.p.meu de vedere nu ai nicio problema! thinking

| vasile911 a răspuns:

Majoritatea barbatilor au aceasta problema. Si eu am problema asta, dar in prezent urmez un tratament pe care l-am gasit pe sit-ul http://maxatin.ro/