anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare care ma macina de ft mult timp.
Deci as vrea sa va dati cu presupusu :-s.
De ce un baiat s-a despartit de prietena lui ca sa se combine cu mine :-s.
Adica tipa la doar 13 ani avea formele mult mai mari ca mine.
Nu asta conteazapt baieti inainte de celelalte trasaturi fizice si caracter.
Tipu zicea ca s-a indragostit de mine de cand m-a vazut :-s.
Intr'o zi i-am acordat cam multa atentie pentru ca s-a lovit oribil la mana, prietena lui a zis sa imi vad de iubitul meu [ adica de tipu care ma placea ], ma rog atentia aceea a fost fara sa imi dau seama :-s.

Răspuns Câştigător
| Ramonaaaa a răspuns:

Tu esti TraficantaDeSentimenteRoz?happy

18 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Mai conteaza atata timp cat e cu tine?!

Daca esti curioasa, intreaba-l pe el, cel mai bine!

| Anemona a răspuns:

Pe buna dreptate tipa nu mai vb cu tine. i-ai furat prietenu'. chiar nu trebuia sa faci asta.Foarte urat din partea talaughing. poate exagerez putin da sa nu mai faci asta niciodata. Te placea pe tine(pentru ca zici ca nu mai sunteti demult impreuna). dar din moment ce intr-un fle le-ai stricat relatia lor poate el chiar si-a schimbat impreesia despre tine. oricum poate te place pentru felul tau de a fi, pentru ca ii acordai atntia de care avea nevoie si pe care prietena lui nu i-o acorda

| MariuZ a răspuns:

Aici urmeaza sa ne dam cu parerea si sa iti facem complimente? tu stii cel mai bine de ce.

| tweety_8071 a răspuns:

Heyhappy
parerea mea e ca acest tip nu prea stie ce vrea si ca se indragosteste dupa cum bate vantul.Si ai grija daca a parasit-o pe aia pentru tine poate te paraseste si pe tine pentru alta, nu trebuie sa ai incredere in tipi dinastia... e o posibilitate mica sa fie chiar indragostit pe bune, da eu cred ca e doar o caldura ce o sa-i treaca asa rapid cum i-a venit"de cand te-a vazut".
Te pup, papa:*

| zuzu. a răspuns:

Pai parerea mea este ca a parasito pe ea pentru tine pentru ca a descoperit ce este iubirea adevarata si chestii din astea ...si sa sti ca baietii nu se uita numai la aspectul fizic depinde si ce fire caracter ai dar sa stii ca nu mai cred la dragoste la prima vedere si oricum poate tu esti mai pe gustul lui si baiatu' a inceput sa te iubeasca ...prietena aia a ta daca era prietena adevarata se supara si murea de ciuda dar inca era prietena ta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu conteaza ce forme ai atata timp cat inauntrul tau esti o fata minunata asa cum te vede el. Daca el Te place pe tine, chiar daca dupa parerea ta, nu te compari cu ea inseamna ca are anumite motive nu? Eu zic sa il intrebi si sa o eviti cat mai mult pe fata aia:*
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parerea mea, eu am 21 de ani e ca atunci cand iubesti pe cineva nu te poti indragosti de altcineva pur si simplu.
Corect era sa spuna ca relatia lui cu a prietenei lui nu mergea in ultimul timp prea bine, ca s-au racit sentimentele si poate de aceea i s-a parut ca s-a indragostit de tine.
Cand iubesti pe cineva nu te poti indragosti de altcineva pur si simplu.
Contrazice-ti-ma daca puteti!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@MariuZ, nu.nu stiu de ce. Ma tot gandesc si nu imi dau seama. Si crede'ma ca ma gandesc de luni bune dar nu pot intelege.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@lulo, as face asta dar a trecut atat de mult timp.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ancutzzza10, ma evita ea de mai bine de un an laughing pentru ca eram prietene si eu i-am furat iubitu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@openfire1, da ai dreptate.
Dar eu stiamca relatia lor mergea ft bine. Adica a dus'o sa ii cunoasca parintii, nu stiu din ce imi zicea prietena mea totul era minunat intre ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@floom, nu e cu mine... a fost, o data. de mult si eu am aceste intrebari de mult timp si nu gasesc raspunsuri. Si ma enerveaza la culmea ca nu gasesc un raspuns la intrebarile mele laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar el ma provocat sa il sarut, cand l'am intrebat de ce a zis ca ma place. El a stricat relatia, eu pana atunci nu vreiam sa ma bag intre ei. Pentru ca era prietena mea si nu ma puteam uita la iubitu ei dar na, cand am aflat sentimentele sau dublat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca tu stia-i ca relatia lor mergea foarte bine nu inseamna ca, chiar asa mergea. Intodeauna cea care iubeste cu adevarat va scoate in evidenta doar lucrurile si intamplarile bune din acea relatie, de aceea poate ai ramas tu cu impresia ca se intelegeau foarte bine. Iar daca ea sustine si acum ca relatia lor era perfecta inseamna ca il iubeste inca, deci priveste totul cu subiectivitate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@tweety m-am despartit eu de el atunci, si el prin cartier dupa o zi incepe sa tipe " Ione te iubescccccccccccc " laughing).

| BackInTime a răspuns:

Nu prea inteleg ce vrei sa spui vino cu mai multe detalii ca sa te ajutam

| kitty223 a răspuns:

Nu prea stiu, aceeasi intrebare mi-o pun si eu, doar ca la mine, e invers. Eram cu un tip, si cu vreo 2 zile inainte de a ne desparti, el s-a combinat cu cea mai buna prietena a mea. Chiar ea mi-a spus, cand m-a intrebat daca nu sunt suparata, ca ei sunt de vreo 2-3 zile. Nu cred ca, conteaza prea mult formele, am vazut un caz, in care fosta avea forme, dar actuala nu, deci, poate mai conteaza si altceva.

| lulo a răspuns:

De ce nu il intrebi pe el asta? ca ar trebui sa stie mai bine laughing oricum fiecare baiat are gusturile lui si poate ca de asta te place mai mult pe tine de cat pe cealalta fata big grin