| Treble995755 a întrebat:

ce as putea sa ii spun antrenorului meu de la fotbal (nu am mai fost la fotbal de 2-3 luni)si ce scuza as putea sa ii spun ca sa ma reprimeasca? plsss si vreau raspunsuri logice.plss.(scuze categoria)

Răspuns Câştigător
| addalecsandra a răspuns:

Ai avut o problema in familie, ti-a murit vreo ruda, sau ca nu te-au mai lasat ai tai si acum abia i-ai convins sa te lase spundandu-le ca fotbalul e viata ta, poate asa se inmoaie si te lasa happy funda?

6 răspunsuri:
| 4l3x a răspuns:

Ca ai fost accidentat, ai fost bolnav, racit, ai fost plecat din tara, zii ca ai avut ruptura de ligamente incrucisate, asta e foarte dureroasa si te tine mlt tmp p bara sad, gasestyi si u, astea st ideile mele acum big grin

| Merry24 a răspuns:

Mama ta era bolnava si a stat in spital 3 luni si a trebuit sa stai cu ea in spitalul din Italia ca a stat in coma

| Silvya18 a răspuns:

Dar de ce nai fost 2-3 luni?
Poti sa-i zici ca ai fost plecat pe vara undeva.

| Treble995755 explică:

Pai mau cam vazut niste baieti de la antrenamente pe afara

| Treble995755 explică:

Ms adela.chiar nu m-am gandit(la faza cu parinti).si m-am gandit la tot felul de prostii oricum mersi all dar mai ales mersi adela:X

| Roxy_9585 a răspuns:

II spui ca ai avut o problema grava de sanatate la un picior si ca te-ai recuperaat foarte greu si ca acum doresti sa revii la antrenamente!