anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare ce le plac fetelor la un baiat cum ce ar trebui sa le facem ca sa le atragem?

Răspuns Câştigător
| lov3u a răspuns:

Pe primul loc este comportamentul si sinceritatea.Incearca sa te comporti frumos cu o fata si sa ii iei apararea daca are necazuri. Sper k te.am ajutat

11 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Eu cred ca nu ar trebui sa ne imaginam cum ar trebui sa fie acel baiat pentru ca fiecare e diferit. pe mine nu trebuie sa ma impresioneze nimeni. trebuie sa fie el exact asa cum e. sa aiba acel ceva asta il va face special. :d

| Vrajitor a răspuns (pentru madyddd):

Bine zis! Respect happy

| Vrajitor a răspuns:

Sinceritatea

| xXx_6966 a răspuns:

Totul depinde de caracterul baiatului.

| DrA a răspuns:

Sa fie calm, glumet (foarte), sensibil, SINCER, sa nu fie foarte gelos, cultura generala, un scop in viata, loial... mama cate ar fi de zis. Ma opresc aici ca oricum nu cred ca exista asa baiat. big grin Cel mai important e sa fie educat si sincer, restul se pot modela

| roxycool a răspuns:

Pai mie si prietenelor mele ne place astfel de baiat:
-cu greutate potrivita
-la moda
-destepti
-frumosi
-populari
-si care sa ne iubeasaca
FUNDA?♥

| Vrajitor a răspuns (pentru roxycool):

Clar! ai 10 anisori ca la nick-name big grin

| roxycool a răspuns:

Nu nu am 10 am 11tonguelaughing si ce am daca am 10 imi traiesc viata ca maximtongue nu ca tocilari:-b

| 0ffliner a răspuns:

Pai iti explic ce le plac feteleor (Sunt baiat):
1 sa te imbraci bine.
2 Sa faci glume haioase.
3 Inteligenta sa ai iq mai mare de 70.
4 Sa fii sincer (daca vrei sa te culci cu ea raised eyebrows ).
5 Sa ii zici complimente
6 Sa ai muschi (nu multi ca la reslari dar sa ii poti batea pe aceii de 1 an mai mare decat tine
5 Nu fi retardat happy [sa nu vorbesti mult despre tine,sa nu o intrerupi, sa nu te basesti, sa nu te scobesti in nas etc.)
si cred ca gata happy.

| BeautiflulLove a răspuns:

Poi eu sunt fata si iti zic ce le plac fetelor la baieti...deci...trebuie sa fii un baiat frumos, atent cu fetele, sa le spui lucruri frumoase si sa le surprinzii cu orice, sa o inviti la un suc la o plimbare, si sa fi sincer cu ea.sa ii zici tot ce simti pentru ea. Sper ca te'am ajutat.Succes.fundita?:X:d

| 0ffliner a răspuns (pentru BeautiflulLove):

Cati ani ai bb happy poate iesim la un suc raised eyebrows?