Buna. In primul rand ma bucur ca teoria pe care am dezvoltat-o pe la 18 ani a prins atat de bine, chiar nu aveam habar ca a ajuns atat de cunoscuta. Pentru corectitudine insa, va ofer si varianta originala: "Intre doua persoane de sex opus si care nu sunt rude nu exista o relatie de prietenie".
Intotdeauna unul dintre parteneri va vrea mai mult de la celalalt dar ii va fi frica sa-i spuna din diverse motive. De obicei insa lucrurile cele mai simple functioneaza cel mai bine: saruta-l intr-o zi asa pe nepregatite si vezi ce reactie are. Dupa mai multe tactici de abordare a mai-sus mentionatei probleme, am ajuns la concluzia ca asta e cea mai eficace si eficienta. Daca faci prea multa pregatire (o cina in oras, un eveniment mai deosebit) risti sa instaurezi un sentiment de teama care va face ca momentul dezvalurii sa aiba sanse mari de a fi un fiasco in cazul in care sentimentele nu sunt reciproce.
Il saruti strengareste (ce vorba si apoi astepti reactia: fie o sa te intrebe ce-a fost asta (raspuns: nu stiu, asa mi-a venit, te deranjeaza? - raspunzi tot cu o intrebare ca sa faca el urmatoare mutare), fie nu te intreaba nimic, iti darama castronul de floricele pe care il mancai la film si sare pe tine, rupandu-ti cu bestialitate hainele si... Got carried away there.
Daca insa vezi ca din gesturi, reactii nu e pe acelasi semiton cu tine, o dai in diverse ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat (cu siguranta pe el o sa-l macine vreo 2 luni treaba asta daca intre timp nu cere lamuriri).
Ia zi, e simplu sau e simplu?
Buna!
este o vorba "intre doua persoane de sex opus nu poate exista o relatie de prietenie". si pot sa-ti spun din proprie experienta ca este adevarat...
ai doua alternative...sa risti sa ii zici ce simti. si sa ramaneti 'frati"
dar daca alegi sa nu risti nu o sa stii niciodata ce relatie frumoasa ar fi putut sa se nasca...
mult succes!:*
De ce sa te indepartezi? pana la urma toti ajugeti la asta! cum spune si zizzu8 ntre doua persoane de sex opus nu poate exista o relatie de prietenie deci...eu zic sa incerci sa te apropii de el, ppoate un sarut pe obraz ceva, da-i de inteles ca-l placi, stiu ca exista acel mare risc sa va stricati prietenia, dar sincer nu am vazut pe nimeni ca si-a stricat-o pana acum fiind foarte buni prieteni, sincer
incercarea moarte n-are! ar putea iesii ceva dragut din asta :X sfatul meu este sa incercii sa te apropii de el si mai mult si poate te place si el
Bafta :* si sper ca te-am ajutat
Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru si am decis sa ii spun ce simt asa ca am iesit la o cafea si i-am spus tot ce aveam pe inima. din pacate sau din fericire nu stiu care este cea potrivita nu imi impartasea sentimentele. dar faptul ca i-am spus ne-a apropiat extraordinar de mult iar acum relatia noastra este una mult mai buna.
tu decizi cum sa faci pentru ca tu il cunosti. orice ai face eu iti urez succes:*
Ar fi mai bine sa-i spui, ca sa te inteleaga. O sa te ajute sa treci peste! Nu trebuie sa te indepartezi, nu poti sa-l excluzi din a-ti mai fi cel mai bun prieten...