Pai. depinde. poate ca nu tine la tine,ceea ce nu prea cred odata ce aveti un an impreuna. Totusi,trebuie sa fii constienta ca dupa un timp te plictisesti de cel de-alaturi,asta este. Sfatul meu este sa-l lasi sa vorbeasca si el mai mult,sa-ti explice problemele lui. Lasa-l mai libertin,intalniti-va mai rarut o perioada,pana se calmeaza apele. Nu uita sa ii spui totul verde-fatis. Altfel, nu va stii ceea ce gandesti si ce vrei tu de fapt. Fa-l si pe el sa-ti zica totul si ce vrea de la relatie, pentru ca asa vei fi si tu lamurita!
Nu e vorba ca s-a plictisit de mine pentru ca stiu sigur ca ma iubeste doar ca.nu prea mai comunicam.M-am schimbat si eu f. mult si mi-e frica sa nu il pierd din nou.Cum as putea fi nu stiu...mai amuzanta?
Aaaa nu te supara cu mine,s-a plictisit de tine in totalitate,deci nu ai cum sa il faci,pentru ca el incearca sa isi caute alta distractie,na nu vreau sa iti zic lucrurile astea aiurea, dar cand u nici nu vb si l-ai plictisit deja ii batator la ochi, nu are rost sa o lungesti cu el crede-ma