| AllStarConverse a întrebat:

ce sa fac ca sa ma placa baieti si pe mine?
nu-mi spuneti ca sa ma imbrac sexi si chesti din astea pentru ca acum cand ii vacanta mai merge dar cand ii scoala.mentionez ca am doar 12 ani eu nu sunt curva sa merg foarte sexi la scoala.Mentionez ca sunt mai grasuta cum se vede si ni poza.happy. va rog.

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Draga de tine!laughing
la 12 ani trebuie sa iti stea capsorul la scoala, sa inveti, sa iti cladesti un viitor, nu la baieti.eu la varsta ta ma jucam cu ea in nisip! asteapta si tu sa mai cresti putin si pe urma gandeste-te la imbracaminte sexy si alea alea.baietii o sa vina si ei cu timpul, cand va fi timpul sa vina. daca nu ai alte preocupari mai importante, decat asta, eu iti recomand sa te mai uiti putin la scooby-doo sau la serialul hannah montana.

11 răspunsuri:
| Nu a răspuns:

Slabeste putin si ai rabdare pana la 14-15 ani sa te dezvolti, sa capeti forme.

| AnnUshcA a răspuns:

Prin felul tau de-a fi fii tu insati si zambeste mereu...inca ceva o sa vina momentul cand numai poti scapa de baieti acum tu ia si te distreaza :*:*

| GymClass a răspuns:

Vai ce ti-as zice eu tie...mama mama ce ti-as zice eu acuma...numai de bine :-|

| AllStarConverse explică:

Sa stiti ca eu m-am ingrasat din cauza vitamnielor am luat 2 cutii de pastile(vitamine)fiindca am probleme cu unghiile am psoriazisunghiular.si nu pot slabi de nicun fel:
si nu ma preocupa baietii.scoala este pe primul loc... dar cui nu-i place sa stie ca lu cineva ii place de el? am luat premiul 1 la scoala.

| dink08 a răspuns:

Veziti mah de scoala la 12 ani, o sa ai timp de baieti laughing.

| ♦EthernalVampa♦ a răspuns:

Pentru inceput, cauta un stil care sa te defineasca pe tine. Incearca ceva mai iesit din comun. Incearca o mica schimbare de atitudine. Cel mai simplu, mi se pare mie, este sa te modelezi pe stilul muzicii pe care o asculti. Cauta muzica din toate domeniile ( poate te uiti si la rock, metal, goth, punkbatting eyelashes ) si vezi ce ti se potriveste. Spre exemplu, eu cand am intrat in clasa a 7-a, eram total diferita de cum fusesem inainte. Eram punk-erita si am atras atentia. Si asa am avut si primul prietenwinking Acum sunt gothica si am o intreaga gasca de rock-eri cu care ma distrez si ma simt bine. si am doar 14 anihappy

| Cristina_7964 a răspuns:

Sa fii tu insati

| LoveGivesYouWings a răspuns:

Phai in primul rand trebuie sa te faci placuta sa vorbesti sa razi sa glumesti sa stii ga sunt uni baieti foarte putini dar totusi care se uita ce e in interior nu in exterior

si cauta pe net o cura de slabire sau ceva de genu si eu ma consider grasuta adica am burta dar majoritatea baietilor imi zic ca arat super bine pentru varsta mea

sper ca tiam fost de ajutor

fundabig grin?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa te apropii mai mult de tip genu sa-l saruti si asa totul o sa vina de la sine sau o a doua varianta e sa-l provoci eeeee atractiv pentru un baiat

| andra_2561 a răspuns:

Fi tu insati. un baiat trebuie sa te placa pentru ce esti nu pentru haine.bine nu pot sa spun ca partea asta nu conteaza as fi impocrita daca asi spuneo si cu greutatea care e problema nu cred ca esti chiar asa de grasa

| tucandel a răspuns:

Toate la timpul lor! La 12 ani nu-i timpul trecut pentru baieti, lasa sa vina totul de la sine, invata mult, imbraca-te frumos, nu vorbi mult, straduieste-te sa-i asculti pe cei din jur!