Doresc sa ajut! Singurul lucru. Sa vad, sa simt ca cineva apreciaza sfatul meu, linistesc un suflet ratacit, daruiesc o vorba buna celui care nu are de unde primi, din alta parte...Atat!
Bună.
Eu m-am întors, am plecat o dată.
De ce? Nu știu!
Poate să dau un sfat deși nu toți împărțim aceeași părere.
Pa, pa.
Deoarece a-m vrut să -mi fac noi prieteni, dar nu ştiu dacă a-m reuşit, s-au doar a-m deranjat cu întrebările mele, oricum bună întrebare pusă de tine la dragoiste şi sex.
Imi place sa ajut... pe bune si in viata reala nu doar aici cu sfaturi si aflu lucruri noi toata ziua, mai e caeva si rad copios la unele intrebari
Am vazut niste intrebari deosebite, stupide, banale... si nu m-am abtinut sa nu le raspund mai ales ca de multe ori am ras bine =) desigur erau si oameni care cu adevarat aveau nevoie de vreun sfat si m-ma dat si eu cu parerea =)
Pentru ca imi place sa dau sfaturi, sa ajut orice persoana... poate chiar sa aflu lucruri noi adresand si eu diferite intrebari
Imi place cand sunt ajutata, cred ca si altora le place cand sunt ajutati asa ca eu ma ofer sa ajut
si in + simt ca fac parte dintr-o familie mareee >
Imi trebuia un program si mi-a fost lene sa caut pe Google, dar ca sa ma bag la categoria ta: din dragoste (emisiune prezentata de Mircea Radu...)
Ca sa pot ajuta si sa fiu ajutata cand imi e greu.
prietenii chiar si cei mai indepartati sunt ca o comoara cand te fac sa zambesti
Sa ajut si sa aflu parerile oamenilor, imi place sa ajut si sa dau sfaturi, daca pot...
1Mihai1 întreabă:
AlexiaIordache întreabă: