Eu cred ca fetei incepe sa ii placa mult de tine si nu stie cum sa se comporte ca sa o placi si tu la fel:*
Depinde de fata. "Fenomenul" de care vorbesti tu, acela in care fata nu iti mai da de inteles a doua zi acelasi lucru ca si in prima zi, e probabil datorita faptului ca in prima zi o fi fost super bine dispusa sau se plictisea, sau voia doar sa te cunoasca cat de cat, sa iasa din monotonie, sa incerce ceva nou. Dar nu toate fetele sunt asa, oricum.Trebuie sa ai putin noroc, sa dai de o fata care e aprox. pe aceeasi lungime de unda cu tine.
Pai da... Asa sunt fetele de acum, se uita dupa bani si dupa aspect... Si eu patesc deseori asa.Mai incearca sa vorbesti cu ea si intreab`o daca are iubit. Ce ai de pierdut?
Asa sunt fetele. poate a gasit alt tip mult mai dragut, mai politicos.nu stiu.Nu spun ca uh nu esti, dar asa sunt unele fete.la un moment dat se plictisesc de tipul ala vrea altu. Sau poate, pur sh simplu era suparata.nu avea chef de vorba, una e cand o cunosti fata in fata sh una e cand o cunosti printr`un monitor.Parerea mea:*!
Ai dreptate prietene am patit-o cu una d ela curtea de arges. majoritatea sunta asa cuvele dreacu
eneeda întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: