| StayStrong99 a întrebat:

Am si eu o intrebarethinking
Cum e posibil ca la 20 de ani dupa chiar avand raportuti sexuale sa nu mi se rupa firul din varfu penisului ( ca si cum as fi inca virgin)?

Răspuns Câştigător
| BeibiiC a răspuns:

Poate ca nu sunt cea mai experta in lucrurile acestea, dar sper ca raspunsul meu sa iti fie de folos. Am cautat pe net, si am gasit ceva big grin.

In caz ca esti tentat sa crezi ca ata se vede si ca e rusinos sa o ai, afla ca nu e chiar asa. Fraul preputului se poate despica (rupe) partial odata cu dezvirginarea dar el ramane totusi prezent la toti barbatii. La fiecare barbat arata in felul lui, nu exista vreo regula in ce priveste aspectul si nu se vede daca e rupt sau nu. Deci prin dezvirginare fraul preputului nu dispare.

Uneori, cand e mai putin elastic si insuficient rupt, fraul preputului se va rupe la urmatoarele contacte sexuale. Daca este foarte fibros, nu se rupe si pune in dificultate actul sexual, e indicata o mica interventie chirurgicala, bineinteles dupa aplicarea unui anestezic local. O incizie a frenului se vindeca repede si va remedia rapid problema.

Cred ca iti e de ajutor ceea ce am spus. happy

| StayStrong99 explică (pentru BeibiiC):

Sincer nu ma asteptam sa am asa un raspuns de la o fatalaughingblushing
mersi pentru raspuns

| BeibiiC a răspuns (pentru StayStrong99):

Cu placere happy. Sper ca ti-am fost cat de cat de folos big grin

5 răspunsuri:
| Laurentiu_4547 a răspuns:

Nu mai esti virgin asta-i sigur nu trebuie sa ti se rupa ata nu-i traiesc cu ea toata viata nu e ceva grav te incurca cu ceva daca e acolo?

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

BeibiiC Ti-a dat cel mai corect raspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit, daca ajungi pe la 85 de ani si mori cu el nerupt nu intri in cartea recordurilor. Li s-a intamplat multora. De fapt celor mai multi.
In alta ordine de idei cand mai scrii cate o intrebare straduieste-te sa scrii mai corect, nu de alta dar daca raspunsurile ar fi tot la fel de neingrijit scrise nu cred ca ti-ar putea servi drept ajutor. Uita-te si tu! nici 3 randuri nu ai scris si ai 3 greseli majore tongue