| pisikutza ta a întrebat:

Am si eu o intrebare:cum e posibil sa ai par pe sani ca eu am si nu stiu da se vede urat... ce pot sa fac sa scap de el ca daca ma elipez o sa creasca mai mult... dau fundita primului raspuns daca este folositor

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Unele fete mai au si asta! altele au si in decolteu!

Pe mine nu m-a deranjat si am savurat sanii asa cum erau!

Du-te si intreaba un dermatolog!

9 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ.
Este scarbos?
Exista si fete asa.
Draga mea, asa e organismul tau, si ala e PUF, nu e par. Epileaza`te sa-ti creasca parul` mai rau, si ca atunci cand iubitul te mangaie pe sanii sa simta ace in loc de puf >big grin

| εїз a răspuns:

Nu e chiar aşa normal să ai păr pe sâni, nu e logic deloc ca o fată să aibă păr pe fund sau pe sâni, e complet scârbos. Epilează-te.

| Dramaa a răspuns:

Nu stiu exact ce este la tine. Dar putin par "puf" acolo nu e grav... Si plus de asta fetele care au asa. fereasca de barbatu care ii pica in gheare.hee hee Se spune ca sunt foarte "rele" la pat.

| niko a răspuns:

Pai depinde cu ce te epilezi... adica daca te faci cu lama normal ca se face mai multhappy...
Mai bine nu te mai faci
P'pa:*

| RaluE a răspuns:

# Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ serios?! Dar tu stiai ca noi, oamenii avem par pe tot corpul sau ai dat chiulul pe la anatomie?!

Paula, stai linistita:*nu te epila, pentru ca faci mai rau. Pana la urma, cui nu-i place sa nu se uite/sa nu atinga, corect?!
Bafta:*

| Ochiialbastrii a răspuns:

Sincer habar n`am... nu am problema asta thinking cred ca ar trebui sa te epliezi[NU CU LAMA!] sau sa te consulte un medic big grin

| Claudia_4326 a răspuns:

Incearca cu penseta.

fundita?hee hee

| maryuss a răspuns:

Du-te la doctorul de familielaughing