| Anonimulcuintrebari a întrebat:

cum pot sa seduc o fata care vrea asta.(17-18 ani)
Eu personal nu sunt "baiatul rau" dar nici "baiatul timid".
Mai dau si eu cate o palma la fund mai o aia, dar mai mult nu pot, nu stiu.
Nu sunt urat, poate chiar putin frumos (Mi-o zic persoane pe care nu le cunosc) mai fac "glumite sexuale" la care fetele chiar rad dar sunt subtile, finute sau cum vreti voi sa le spuneti.
Sa va fac un mic joc care ar putea sa ma ajute pe mine (Asta am patit eu, desi sunt prost si o recunosc pentru ca niciodata nu iau initiativa)
Se mai intampla sa vina fete pe la mine dar asta nu conteaza. (Sa inceapa simularea povestii)
Vine respectiva fata pe la mine, ascultam muzica, glumim mai radem, ne mai uitam la un film ceva.
Si dintr-o data fata respectiva isi pune mana subitl pe fund si "se freaca foarte usor pe o parte a fundului" desi noi doi stam in acelasi pat eu cu fata la ea cum ar veni. (Eu aici credeam ca ar merge sa-i fi pus mana pe fund desi era foarte posibil sa-mi fi dat o palma cine stie).
Se temina filmul mai stam putin nu stiu ce, si se ridica in picioare si da putin din fundulet in fata mea si zice ceva de genul "Vezi ce bine sunt?" dar eu doar ii zic "Da, esti super bine" si ATAT!
Asta e ceea ce fac eu destul de des si ma deranjeaza, ce as putea schimba la aceasta poveste, bine eu stiu ce ar trebui sa schimb dar cum? Dati-mi sfaturi.

2 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Păi din ce ai povestit tu mai sus tipa ți-a dat toate semnalele posibile. Acum poate să o facă și la mișto doar să te tachineze și dacă faci vreo mișcare mai îndrăzneață să îți iei intr-adevăr vreo palmă. Dar crede-mă, e de preferat să-ți iei o palmă (că doar n-o fi Mike Tyson) decât să rămâi permanent cu gândul că ai fost fraier și n-ai îndrăznit. Așa cel puțin vei știi care e situația reală.

| Anonimulcuintrebari explică (pentru Hammurabi):

Data viitoare asa am sa fac, dar fata asta de care zic eu nu e genul ala de fata care m-ar tachina.