| Grim a întrebat:

Cum sa fac sa ma impac cu fosta mea prietena am incercat toate modurile posibile. da tot nu vrea.Imi zice ca ma iubeste si ca nu ma poate uita. Io cedez deja si nu stiu ce sa ii mai zic.Am incercat sa fiu cu alta sa o uit da nu stiu mereu la ea ma gandesc e ciudat... Daca aveti alte opinii.Multumesc Anticipat

Răspuns Câştigător
| rino90 a răspuns:

1. mergi cu curentul, nu te mai impotrivi.
2. zi da ca ea, si fa ca tine. adica. sustine-o in ceea ce zice dar ai grija de ea, fi mereu aproape ca si cum a-ti fi impreuna
3. in cele din urma... ea va ceda cu respingerea(doar daca nu ii mai amintesti ca vrei sa fi cu ea)
4. in principiu fi un prieten in mintea ei si un iubit in mintea ta. asa u continui iar ea se va reatasa
5. dupa o perioada de iluzie, cand totul e linistit si crezi ca nu mai are prea multe cu tine. incearca sa ai o discutie, dar nu cum ca te ve-i schimba pentru ca e imposibil, ci cum va simteati, ce simteai pentru ea, explica-i ce s-a intamplat intre voi si dc (in spatele cauzelor vizibile e si motivu ascuns, adica daca "mananci alt gem e pentru ca ea nu iti dadea din fructul care trebuie ". o metafora penibila da intelegi). explica-i dc s-a intamplat!
6. multa bafta

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Grim,n-o mai ruga.
Nu mai incerca un timp.
Nimic.
Las-o sa se linisteasca si sa vada si cum e singura.Tu nu-i dai timp sa-i fie DOR de tine,sa-i lipsesti.
In plus,cautand mereu sa te impaci cu ea,esti mereu cu speranta in gat si dezamagirea e cu atat mai mare.
N-o mai ruga,
Spune-i inca o data,foarte clar ca o iubesti si o vrei inapoi si ai decis sa o lasi pe ea sa hotarasca ce va fi cu voi,tu n-o mai deranjezi cu nimic.
Si,las-o.O saptamana,doua...
Stiu c-o sa innebunesti de asteptare,dar posibil sa ai sansa sa-i fie greu fara tine,mai ales ca spune ca te iubeste si nu te poate uita.
Daca o stresezi mereu,ea nici macar nu simte ca e despartita de tine,intelegi?
Incearca s-o lasi singura,nu-ti lua o mutra pedepsita cand o vezi,poarta-te civilizat dar fara sa-ti arati cu orice prilej parerea de rau, saluta,"ce faci" si nimic mai mult.
Daca poti, ai sanse.
Bafta maxima!

| DenisaAbdn a răspuns:

Daca te iubeste si nu te poate uita, dar cu toate astea nu vrea sa mai fiti impreuna, inseamna ca ai dezamagit-o foarte tare, ca nu mai are incredere in tine si ca ii este teama ca o vei face din nou. O data pierduta increderea, e foarte greu sa o recastigi, dar nu imposibil. Eu ti-as sugera sa nu ii mai ceri deocamdata sa va impacati, sa ii dai putin spatiu dar sa ii arati ca tii la ea cu adevarat, prin fapte, sa ii recastigi increderea si sa luati totul de la zero. Asta necesita timp, rabdare si afectiune. Crezi ca poti?

| Lacoste a răspuns:

Daca zice ca te iubeste si nu te poate uita, las-o un timp, nu o cauta, nu ii trimite mesaje, nu o suna, nu-i da niciun semn de la tine. Daca intr-adevar te iubeste, se va intoarce ea la tine.Te vede disperat si de asta se poarta asa cu tine.

| Grim explică (pentru Lacoste):

Sony_grim id de mess danutsa

| DanutSsZza a răspuns:

Pai depinde ce i-ai facut de nu mai vrea sa se impace ca tine. Dami un id de mess de-al tau si iti zic acolo niste metode de a o face sa vrea sa se impace ca tinewinking

| Grim explică (pentru DanutSsZza):

Sony_grim id de mess

| lovevampire18 a răspuns:

Poi depinde si ce ai facut lasa-o kate va zile singura si ai sa vezi ca ar veni la tine.

| Grim explică:

Id de mess Danutsa sony_grim ...si vb acolo astept solicitarea ta