Nu draga mea! in moment ce avulele tale nu sunt pregatite pentru asa ceva,. adica nu alimina celula reproducatoare, spermatozoidul nu are cu ce sa se uneasca,.si in 7 zile, piere din corp
dar sexul asa devreme poate avea ft multe urmari, grave chiar! nu ti-as recomanda. in primul rand pentru. ca nu o sa te mai dezvolti corect, o sa te deformezi pentru. ca esti in crestere, in al doilea rand, psihic o sa te maturizezi foarte devreme, in al treilea rand, cand iti va veni vei avea probleme gen: intarzierei, noduli la san, chisturi, nu o sa poti face copii... Poti avea probleme cu parintii in al 4`lea rand. Si.nu in ultimul rand, o fata inteligenta si cuminte este muult mai preciata de un baiat, dacat una ushoara! as putea sa iti enumar asa urmari pana maine, dar astea sunt cele mai grave, principale!
multa minte:* te pup!
pa, pa! [take care]
Daca inca nu ai menstruatie nu poti ramane insarcinata,dar indicat ar fi sa nu faci sex,intrucat lipsa menstruatiei inseamna o nedezvoltare completa a corpului,deci te poti alege cu multe probleme de ordin medical. Daca totusi vrei sa-ti incepi viata sexuala, foloseste prezervativul, sa te asiguri sa nu iei vreo boala sau infectie cu transmitere sexuala.
Nu nu poti ramine insarcinata daca inca nu ti-a venit ciclul, deoarece ovulele tale nu sunt suficient de mature ca sa fie fecundate
Nu poti ramane insarcinata daca nu ti-a venit menstruatia si nu ti recomand sa faci sex neprotejat pentru ca te poti trezi cu nenumeroase boli deci mai bine foloseste prezervativul
Nu, n-ai cum sa ramai, insa clar nu se recomanda vreun contact sexual. Daca nu ti-a venit inseamna ca nu esti dezvoltata suficient la nivel fizic.
Tocmai de aceea se spune ca sexul se face cel putin dupa 18 ani, pentru ca atunci, atat mental cat si fizic te aflii intr-o armonie cat de cat normala.
O intrebare foarte aiurea si frecventa cu totu ca am 12 ani si eu am avut cereri nici eu u am ciclu dar nu-i bine sa faci sex deoarece nu esti dezvoltata complet!