| NimeniDeNicaierii a întrebat:

daca o fata de iubeste mult si tu ii faci mult rau si ea te iubeste incontinoare si mai mult si deodata se schimba brusc si imi face exact ce ii faceam eu ei, imi vorbeste la fel, se poarta la fel cum ma purtam si eu cu ea. Ce ar trebui sa fac? Sa fac exact ce facea si ea cand ma purtam eu asa? Sau nu ma mai iubeste si ar trebui sa o las inpace? Ce sa fac? dau funda si la restul vot. vreau sa mai mentionez ca tot ce i-am facut a fost cu intentia de a o indeparta de mine pentru ca eu sunt un mare golan si nu prea dau pe acasa si nu puteam sa stau prea mult timp cu ea, o iubeam prea mult si nu puteam sa ma impac cu gandu ca ea o sa planga si o sa sufere mereu dupa mine, dupa fiecare prostie pe care o fac eu, si i-am zis in fata chiastia asta si ea mi-a zis ca nu o intereseaza ca vrea sa fie cu mine oricum si ca nu o sa scap niciodata de ea si de aia nu inteleg cum de s-a schimbat asa deodata.

Răspuns Câştigător
| oLeNNNao a răspuns:

Hmm...Acum poate iti dai seama cum s-a simtit ea :* cand tu erai indiferent cu ea :]. Acum te doare si pe tine happy.Te iubeste fii sigur doar ca poate s-a saturat sa lupte pentru ceva ce stia ca n'o sa fie :]. De ce nu ai apreciat'o cand o aveai langa tine?:]. Acum poate e prea tarziu.dar daca o iubesti.du-te si vb cu ea :* Nu lasa sa se termine ceva ce poate fi frumos :]. Nu renunta :* daca e la inceput mai "tare" doar. iubeste'o arata'i asta :*. Bafta big hug [Funditalove struck]

6 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Mda...
sincer daca din partea ta e doar ambitia de a nu pierde respectul si iubirea pe care le nutrea o fata pentru tine, dar pentru care tu nu simti nimic mai bine las-o balta.e oribil sa suferi asa

| IloveME a răspuns:

Din cate sp nu arata ca nu te iubeste ci incearca sa te faca sa simti ceea ce ea simtea atunci! incearca sa vb cu ea si sa-i sp clar ca ti-ai dat seama ca o iubesti si ca vrei ceva frumos cu ea, dar daca mai continua asa te va pierde si nu merita pentru ca voi va iubitzi.vb cu ea calm si intelegator, asumatzi greselile din trecut si sp cat de mult regretzi.sigur se va simti vinovata de cum procedeaza (chiar daca nu-ti va sp) j vei vedea ca va fi cea de la inceput!
asa sumtem noi femeile de multe ori nu gandim c facem si c sp doar daca ni se atrage atentzia si incercam sa ne schimbam doar daca simtim ca pierdem persoana respetiva!
succes!

| Lummy a răspuns:

Cel mai corect ar fi sa vb serios cu ea... faca caterinci, nu a fost frumos ce i-ai facut dar vedeti voi

| ticu a răspuns:

Am patit exact l fel...
crede-ma ca fata te iubeste da vede ca n-are alternativa si dk nu si-a gasit pe altu cu care sa te compare o s-o faca da se intoarce l tine dk te schimbi imd...si vezi sa descoperi dk vb cu altu. sau dk iti zice ca are un amic fi sigur ca mintewinking bafta si nu mai fi golan

| AmmyDS a răspuns:

Eu am o intrebare. Tu o iubesti pe fata acea? Daca da, de ce te-ai purtat asa cu ea. Probabil ca ea acum vrea sa te faca sa te simti cum s-o simtit ea atunci cand te purtati tu asa cu ea

| tatyingeras a răspuns:

Poate fi mai sigur ca s-a indragostit de altcineva care se comporta mai bine ca tine si a inteles in sfirsit ca nu mai are rost,sau poate sa fie ca incearca sa vada daca o iubesti la fel cum te iubeste si ia si se compoarta la fel ca tine asta as face si eu, tu incearca sa intelegi ce se intimpla ca daca si-a gasit altul las-o in pace si cred ca nu ar mai trebui sa te comporti asa cu ea ca nu-i bine sa profiti de chestia ca ea te iubeste mult si poti sa faci si sa vorbesti cum vrei tu, o sa o perzi pentru ca noi femeile ne plac barbatii un pic rai dar in acelasi timp si dulci