Hmm...Acum poate iti dai seama cum s-a simtit ea :* cand tu erai indiferent cu ea :]. Acum te doare si pe tine .Te iubeste fii sigur doar ca poate s-a saturat sa lupte pentru ceva ce stia ca n'o sa fie :]. De ce nu ai apreciat'o cand o aveai langa tine?:]. Acum poate e prea tarziu.dar daca o iubesti.du-te si vb cu ea :* Nu lasa sa se termine ceva ce poate fi frumos :]. Nu renunta :* daca e la inceput mai "tare" doar. iubeste'o arata'i asta :*. Bafta [Fundita]
Mda...
sincer daca din partea ta e doar ambitia de a nu pierde respectul si iubirea pe care le nutrea o fata pentru tine, dar pentru care tu nu simti nimic mai bine las-o balta.e oribil sa suferi asa
Din cate sp nu arata ca nu te iubeste ci incearca sa te faca sa simti ceea ce ea simtea atunci! incearca sa vb cu ea si sa-i sp clar ca ti-ai dat seama ca o iubesti si ca vrei ceva frumos cu ea, dar daca mai continua asa te va pierde si nu merita pentru ca voi va iubitzi.vb cu ea calm si intelegator, asumatzi greselile din trecut si sp cat de mult regretzi.sigur se va simti vinovata de cum procedeaza (chiar daca nu-ti va sp) j vei vedea ca va fi cea de la inceput!
asa sumtem noi femeile de multe ori nu gandim c facem si c sp doar daca ni se atrage atentzia si incercam sa ne schimbam doar daca simtim ca pierdem persoana respetiva!
succes!
Cel mai corect ar fi sa vb serios cu ea... faca caterinci, nu a fost frumos ce i-ai facut dar vedeti voi
Am patit exact l fel...
crede-ma ca fata te iubeste da vede ca n-are alternativa si dk nu si-a gasit pe altu cu care sa te compare o s-o faca da se intoarce l tine dk te schimbi imd...si vezi sa descoperi dk vb cu altu. sau dk iti zice ca are un amic fi sigur ca minte bafta si nu mai fi golan
Eu am o intrebare. Tu o iubesti pe fata acea? Daca da, de ce te-ai purtat asa cu ea. Probabil ca ea acum vrea sa te faca sa te simti cum s-o simtit ea atunci cand te purtati tu asa cu ea
Poate fi mai sigur ca s-a indragostit de altcineva care se comporta mai bine ca tine si a inteles in sfirsit ca nu mai are rost,sau poate sa fie ca incearca sa vada daca o iubesti la fel cum te iubeste si ia si se compoarta la fel ca tine asta as face si eu, tu incearca sa intelegi ce se intimpla ca daca si-a gasit altul las-o in pace si cred ca nu ar mai trebui sa te comporti asa cu ea ca nu-i bine sa profiti de chestia ca ea te iubeste mult si poti sa faci si sa vorbesti cum vrei tu, o sa o perzi pentru ca noi femeile ne plac barbatii un pic rai dar in acelasi timp si dulci