| Emonik_7113 a întrebat:

Am si eu o intrebarebig grinaca stau cu un tip de 5 luni pe care il iubesc si sentimentul e reciproc, eu sunt virgina el stie lucrul asta si imi da de inteles ca ar dori sa facem sex/dragoste.Eu nu ma simt pregatita... oare ma va parasi sau ma va insela pentru lucrul acesta?

5 răspunsuri:
| ionela22 a răspuns:

Atunci cand iubesti din toata inima treci si prin foc pentru persoana iubita,adica ii apartii si o iubesti asa cum este. Daca el te iubeste va astepta si dimpotriva te va aprecia pentru asta pentru ca esti virgina,Normal ca vrea sa te simta,sa fii a lui,dar nu fa niciodata daca nu te simti pregatita pentru ca asa ai sta in stres,poate ai regreta mai tarziu, daruieste-i virginitatea ta atunci cand simti cu adevarat, pana atunci comunicai tot ce simti si spune-i ca si tu il doresti dar nu e inca momentul sa te astepte daca te iubeste.

| ΛŁ3ЖΔЙĐЯΔ a răspuns:

Pai daca te iubeste sincer, nu va face asa ceva, dar daca este doar pentru o noapte da. din moment ce te-a asteptat 5 luni, poate sa te mai astepte inca 5, da-i de inteles ca nu esti pregatita si ca trebuie sa fie rabdator, pentru ca e un pas importsnt totusi in viata ta. succes happy

| deniisa a răspuns:

Daca tine cu adevarat la tine nu te va insela si nici nu te va parasi pentru asta, ci va astepta pana cand te vei simti pregatita. Poate la inceput va insista putin dar daca te iubeste cu siguranta nu te va parasi. Pa pa

| altcinevaaa a răspuns:

Depinde ce fel de persoana este, daca este o persoana mai "smechere" care ii place sexul si chestii de genu, te va insela, daca este o persoana care este sau nu virgina dar nu il intereseaza sexul atat de mult, atunci te va astepta pana esti gata.Dar de parasit... nu stiu ce sa zic, doar daca persoana cu care vrea sa te insele(sa zic asa) nu o sa accepte decat ca el sa nu mai fie cu tine.Asa ca ai grija ce fel de baiat este.

P.S. daca este un baiat mai smecher care vrea sex, nu merita sa o faci cu el, ca la un moment dat se va plictisi de tine si cu sex si fara sex.

| TeCunosc a răspuns:

Nu nu are de ce sa te paraseasca dar daca el e mai mare sau nu mai e virgin cred ca o sa te insele