Cel mai bine e sa-ti gasesti partenerul potrivit, care sa te respecte, si a daca chiar vrei poti sa o incepi... esti destul de mare
Nu. E bine că nu o începe la 15 ani. Să mai aștepte până la 18 recomandat și să se documenteze din timp.
Doar sa aiba grija, daca vrea sa nu-si distruga viata, sa se protejeze, si sa nu se simta fortata de altii sau de imprejurari.
In rest, daca ea vrea, traim intr-o tara libera
Este fix problema ei, si nimeni nu trebuie sa o judece, daca ei ii place ideea.
E clar vrei sa ti-o incepi u... stai draga linistita ca nu e nimic... da-te la carici ca e misto
Pai depinde acum era doar o intrebare n-am zis ca ma grabesc.
Deci este vorba de tine. Nu vreau sa te imping spre a face asta, dar daca tu iti doresti sa faci asta maine, peste o saptamana sau peste un an nu vad care ar fi problema daca tu esti de acord, important e ca tu sa vrei, nu sa fii fortata de imprejurari sau ca "asa e la moda".
Nu e de moda. si da, este vorba despre mine, dar in intrebare ma refeream in general nu sunt chiar asa batuta-n cap gen "primul' venit, primul' servit" si nu ma gandeam la "maine, peste o saptamana, peste o luna "
Eu am dat un exemplu, bai... doar tu nu te gandeai sa iti incepi viata sexuala in acel moment? (ma refer la momentul in care discutai cu noi) sau da? , glumeam. Sa ai grije ca prezervativul sa nu fie „ciuruit" , ca doar stii ce consecinte vor urma.
Nu are nimic, insa sa faca protejat daca nu cumva vrea sa aiba musafiri nepoftiti in burtik.
De protejat clar! nu se pune problema altfel dar ma refeream asa in general la fetele de 17 ani, nu ca alea de 14, 15.
Depinde cat de frumoasa e . Daca fata respectiva e hidoasa nu o sa o inceapa nici la 50 de ani
nu ma vad asa urata cu suncile pe afara sau vreo piti din aia
Denissa1798 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: