| andrey_2427 a întrebat:

Am si eu o intrebare dc fata pe care tocmai o iubesc cu toata fiinta mea nu ma crede dc este mereu geloasa si nu are incredere in mine? Se desconsidera mereu spunand ca e urata eu ii spun ca e frumoasa si ca o iubesc asa cum e dar nu ma crede!

6 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Draga Andrey, e incantatoare relatia voastra! Fata pe care o descrii e dragalasa si jucausa, inteligenta si feminina, cu toate micile ei capricii.Nu intelegi tu, oare, ca ea spune ca nu are incredere in tine tocmai ca sa-i dovedesti ca are motive sa te creada? Si ca spune ca se crede urata tocmai ca sa te auda spunand contrariul? Jocul ei atat de ingenuu in sine, face sarea si piperul relatiei si tocmai de aceea cred ca si ea te iubeste "cu toata fiinta ei"cum spui si tu.Mult noroc va doresc! Si nu uita ca niciodata nu e prea indeajuns sa spui celui important pentru tine, ca-l iubesti.

| deeea28 a răspuns:

Andrey pot sa-ti zic ca genu asta de persoana sunt si eu. Am si eu pe cineva care tine la mine mult si eu la el foarte mult si sunt geloasa, nu mereu, dar de cele mai multe ori, pe orice. Eu sunt geloasa si n-am incredere in el fiindca inainte am fost foarte ranita si acum am prins frica si imi e teama sa nu faca si el la fel. Mi-a demonstrat de multe ori ca nu e ca altii, dar tot imi e greu sa am incredere prea multa in el. Plus ca nici in mine nu prea am incredere, cat mi-ar zice el ca sunt draguta, eu tot urata ma vad, cata apreciere as vedea in ochii lui, eu tot am impresia ca nu fac destul. E vorba de frica si de distrugerea increderii. Eu zic ca daca o iubesti asa de mult, incearca sa ai rabdare cu ea, in timp te va aprecia, va capata incredere in tine si poate nu va mai fi asa geloasa. Si incearca tot timpul, nu neaparat sa-i faci complimente, ci sa o faci sa vada ca poate mai mult, da-i aripi si daca nu are creaza-i unele. Probabil din punctul tau de vedere e greu, dar si ei ii e greu cu toate frustrarile si frica ce o apasa, dar nu cred ca face intentionat ce face. Banuiesc ca are si calitati, aprecieaz-o pentru ele si iubeste-o asa cum ewinking. Succes

Răspuns utilizator avertizat
| nathalie a răspuns:

Sunt doua variante:
1.fie nu e sigura pe sine si nu isi vede calitatiile.
2.fie imi place sa o lauzi si de-asta se "desconsidera"(falsa modestie)
De obicei fetele isi vad defectele, cateodata exagerate. Tie ca baiat ti se pare ca e frumoasalove struck, iar ei ii se pare ca e urata.
Iti dau un exemplu: mie mi se pare ca sunt grasuta, dar iubitul meu zice ca sunt perfecta.
sau: mie mi se pare ca am nasul stramb, iar iubitului meu ii se pare superbhappy (exemplele sunt fictivewhistling)
si problema cu "nu ma crede ca o iubesc!"
Demonstreaza-i! Fa-o sa aiba incredere in tine! Vorbeste cu ea, poate a fost dezamagita de vreun fost iubit si acum ii e greu sa mai aiba incredere in baieti...sau ai dezamagit-o tu anterior? daca da demonstreaza-i ca ti-ai invatat lectia si poate avea din nou incredere in tine!
Ai grija, o relatie fara incredere nu prea poate exista! Asa ca vorbeste cu ea!

| gyna a răspuns:

Naspa moment, posibil sa o fii dezamagit intr-un fel iar increderea odata pierdupa ffff greu se mai capata...iti spun eu care sunt aproape in aceeasi situatie, dar inversa nu mai pot acorda increderesad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am trecut si eu printr-o faza asemanatoare ei. a fost o perioada in care eram f complexata si ma simteam f urata. le vedeam pe toate fetele frumoase numai pe mine nu.am trecut de faza asta si o data cu varsta.fii alaturi de ea si incearca sa o intelegi.incearca sa o faci sa ti vb despre problemele ei, sa ti spuna ce are pe suflet.
depinde si de cat timp sunteti impreuna poate de aceea nu prea are incredere in tine.
sper din tot sufletul sa va rezolvati problema