| IlieAlexandra a întrebat:

Am și eu o întrebare, de ce m-a durut burta atat de tare după ce am făcut sex cu iubitul meu? Tin sa menționez ca max 2-3 a început durerea

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Acum serios cred ca ai polip pe ovar si o vizita la medicul ginecolog care te va consulta ar fi indicat sa mergi, Ce varsta ai?

| Violleta2022 a răspuns:

Poate nu ai fost la wc sa faci treaba mare...
ca nu ai avea nici un motiv sub soare sa doara burta, d ela sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ai pierdut din idee pe parcurs, că sincer nu inteleg textul. Ai putea să expui problema din nou cu mai multe amănunte?

| IlieAlexandra explică (pentru anonim_4396):

Eu cu prietenul meu am făcut sex, și gen după câteva zile a început sa ma doara burta, nu era timpul în care sa îmi vina

| anonim_4396 a răspuns (pentru IlieAlexandra):

Nu prea știu cum sa te ajutăm. Un doctor ginecolog te poate ajuta mai mult. Dar în orice caz te pot întreba cam ce te poate întreba și doctorul:
-prietenul e mai grăbit și tu nu ești excitata cum trebuie și el dă în tine ca nebunul?
-prietenul are penisul de dimensiuni mari?
-câți ani aveți, tu și prietenul? că și asta e un motiv, poate nu aveți experiență mai deloc.
-ai mai avut astfel de dureri?
-prietenul tău e "curat"?

Poate te-a rănit prietenul intern cumva, poate ai vreun polip, poate fi și altceva.

| Fonk a răspuns:

Bruh..., Ce chestie dacă vrei o recomandare serioasă întindete pe pat pe partea dreapta sau stanga si te lasa durerea dar trebuie sa stai mai mult timp

| IlieAlexandra explică (pentru Fonk):

Am încercat dar nu mergea

| Alexandru3131 a răspuns:

Lumea vede doar partea aia cum că ai ocazia să călătorești și să vezi lumea și că ce frumoasă e viața de însoțitor de zbor, ei bazandu-se pe ce văd prin postările unor persoane care activează în acest domeniu.