Acum serios cred ca ai polip pe ovar si o vizita la medicul ginecolog care te va consulta ar fi indicat sa mergi, Ce varsta ai?
Poate nu ai fost la wc sa faci treaba mare...
ca nu ai avea nici un motiv sub soare sa doara burta, d ela sex.
Cred ai pierdut din idee pe parcurs, că sincer nu inteleg textul. Ai putea să expui problema din nou cu mai multe amănunte?
Eu cu prietenul meu am făcut sex, și gen după câteva zile a început sa ma doara burta, nu era timpul în care sa îmi vina
Nu prea știu cum sa te ajutăm. Un doctor ginecolog te poate ajuta mai mult. Dar în orice caz te pot întreba cam ce te poate întreba și doctorul:
-prietenul e mai grăbit și tu nu ești excitata cum trebuie și el dă în tine ca nebunul?
-prietenul are penisul de dimensiuni mari?
-câți ani aveți, tu și prietenul? că și asta e un motiv, poate nu aveți experiență mai deloc.
-ai mai avut astfel de dureri?
-prietenul tău e "curat"?
Poate te-a rănit prietenul intern cumva, poate ai vreun polip, poate fi și altceva.
Bruh..., Ce chestie dacă vrei o recomandare serioasă întindete pe pat pe partea dreapta sau stanga si te lasa durerea dar trebuie sa stai mai mult timp
Lumea vede doar partea aia cum că ai ocazia să călătorești și să vezi lumea și că ce frumoasă e viața de însoțitor de zbor, ei bazandu-se pe ce văd prin postările unor persoane care activează în acest domeniu.