| Batmanuel a întrebat:

de ce ma indragostesc rapid de unele fete si dupa ce le agat dupa cateva zile nu-mi mai plac si cand ma uit la ele ma gandesc "o doamne ce-am vazut asa frumos la ea?" E o fata care mi-am dorit-o intotdeauna si acum ca ne intelegem mai bine nu prea ma mai atrage, sunt singurul care patesc asta? problema e ca sunt pretentios si la haine si mancare sa aiba vreo legatura chestia asta? sad

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ai mare grija ca ipocritii au astfel de manifestari.

| Rush a răspuns:

Aia nu e dragoste in primul rand...
nu exista indragostire "rapida"...

| BruneTTe a răspuns:

Ce simti tu e o simpla atractie. De asta nu dureaza mult. Sa nu o mai numesti dragoste, ca nu e. Cand te va apuca dragostea, crede-ma ca nu o sa mai scapi tu de ea in cateva zile.

Problema ta e ca vrei mereu sa stii ca ai o fata langa tine, iti place sa stii ca poti avea cam tot ce iti doresti. Odata ce obtii, gata, s-a dus pasiunea laughing Incearca sa fii amic cu fetele astea pe care simti la un moment dat ca le simpatizezi. Si asa nu o sa mai ai probleme.

| One94 a răspuns:

Pai e o chestie pe care toti baietii o practica, pentru ca voi nu va uitati la personalitatea fetei ca sa va dati si voi seama daca sunteti compatibili cu fetele respective sau daca aveti despre ce sa vorbiti.Voi va uitati decat la aspectul fizic al fetei fara sa va intrebati daca are ceva in creierul ala laughing, asa ca ajungeti pana la 1 milion de relatii de genu asta pana cand in sfarsit realizati ca va trebuie altceva.Si in momentul cand realizati ca va trebuie altceva, fetele alea pe care le vreti ori sunt intr-o relatie stabila ori nu se mai uita la genu ala de baieti.
Si dupa toate chestia asta ori ajungeti singuri in baie ori gay. TRUE STORY!laughing