| Dominicc a întrebat:

Am si eu o intrebare! Deseori dupa raspunsurile voastre incerc sa le pun in aplicare si sa fac aceea schimbare!

Acum intrebarea.

Faza e ca sunt cam derutat! Vreau sa trec si de schimbarea asta si nu stiu cum. Sunt o fire de se lasa usor derutata sau influentata negativ. In trecut daca din anumite motive ma certam cu o fata de o iubeam ma daedam complet peste cap. Cu toate ca nu era 80% vina mea. Pentru bunatatea de o aratam primeam indiferenta in schimb. Si asta ma durea ff tare. Ce as putea sa fac sa nu mai tin atata cont sau sa astept ca sa primesc numai bunatate si sa ofer la fel. Vreau sa nu mai fiu persoana aia de cedeaza cand vede ca cineva are nevoie de bunatatea si ca apoi sa profite. Am inteles ca mai 1 sa afli cum e aceea persoana dar eu nu am rabdarea aia, sau de fapt pot zice ca acum am cat decat!

As vrea sa fiu mai distant, sa nu ma mai arunc asa! sa nu mai dau seama la toate cuvintele sau vorbele care pentru unii sunt doar vorbe spuse sa te darame.

Sper ca ati inteles ideea, acum va astept sfaturile!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Treci peste ele sa stii ca si aici pe acest site sunt destui prosti si proaste care in loc sa isi tina gura vb prostii si e destul de enervant incat sa le tai gatul, in fine ridica capul si sus la drum.

| OneLifeOneLove a răspuns:

Cunosc o persoana care era la fel ca tine
a vrut sa se schimbe.Intr'adevar s-a schimbat, dar e de nedescris ce se intampla cu ea acum.
Asa ca sfatul meu este sa fii tu insuti, chiar daca unele persoane profita de asta.Asta e, asa este lumea in ziua de azi.
Dar nu incerca sa te schimbi pentru.niste persoane care nu meritakiss

| pinkrulz1994 a răspuns:

Woow... mi-a trebuit putin sa inteleg ce-ti doresti...asta o poti rezolva cu un psiholog.nu ezita sa ceri ajutoru` unuiawinkingeste un fel de criza de personalitatewinking

| kittysor a răspuns:

ClaudiuSrb - pari un baiat tare sensibil si bun!
Sa stii ca bunatatea se rasplateste in timp! E bine sa fii bun cand altii sunt rai (chiar daca esti luat de fraier)!
Sa stii ca in general barbatii sunt mai buni decat femeile, asa am observat eu! Barbatii ofera neconditionat, femeile sunt usor egoiste, uneori perverse... dar sunt frumoase! Asta e!

| Numelenuapareinbazadedate a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa-ti gasesti un hobby. Sa faci ceva care sa iti capteze atentia in mod deosebit, ceva care sa-ti placa. Trebuie sa ai tu o pasiune... Astfel vei fi concentrat pe ceea ce-ti place si vei da mai putina atentie celorlati, si vei deveni mai indiferent. Plus ca vei avea un refugiu ori de cateori vrei sa evadezi.
Dar ca sa-ti iasa, trebuie sa gasesti ceva cu adevarat interesant.

| Zenithf a răspuns:

Pai trebuie sa intelegi si tu un pic de psihologie. Faptul ca majoritatea fetelor sunt asa facute ca le place de cei care le joaca pe degete fara sa le pese de ele, ca se indragostesc de marlani, etc.
Cauta sa gasesti fata diferita de acest gen. thinking