Parerea mea? Este un fustangiu. Te abureste cu vorbe dulci si chestii de-astea si la urma te face sa suferi.Nu pune prea mult suflet si nu lasa asta sa-ti afecteze prea mult viata.Intreaba-l de cine ii mai place si lui si chestii de-astea.Ai putea pune pe cineva, sa-l intrebe ce parere are despre tine.
Pai cred ca te place, si din cate a zis el ca meriti un baiat calumea, a vrut sa ii fie grija de tine.Intreaba-l pur si simplu daca ii place de tine, pana la urma vad ca sunteti prieteni buni, si vorbiti cat mai mult, gasiti subiecte si puncte comune pe care la-ti putea aduce in discutie, nu numai pe messenger ci si in real, si in real apropiete de el, sa vezi cum se comporta! Sa ai parte de iubire!
Bafta si Craciun Fericit!
Eu iti spun SIGUR SIgurat ca e un curvar se da la toate. vrea sa incerce cu toate...ideea este urmatoare : cand flirteaza cu tine flirtezi si tu cu el (daca iti place de el) si el o sa vada ca tie iti pasa! El e inca la faza in care esti si tu (cauta fata care il place, deci nu e sigur daca tu il placi) :*:* FLIRTEAZA in continuare si nu-l lasa in mana altor fete) trebuie sa lupti pentru prada :X
bafta:* app cati ani ai?
Pey trebuie sa aveti o dicutie sau daca felul tau e sa fii mai rusinoasa puno pe prietena ta sa ii spuna lui ca daca vreti sa fiti impreuna sa ce vrei sa afli in fine dar daca se da si la colega da hmmm ori cu tine ori cu ea! sau ar trebui sa vorbesti cu prietenul lui cel mai bun si sa il intrebi daca lui i-a povestit ceva despre tine Funda?
Mda da cam isi bate joc de tine dupa cum spui tu dar in fine! Succes si Craciun fericit
In aceeasi situeti sunt si eu acum. La fel mi-a spus ca "si-ar dori o fata ca mine cuminte "...Insa eu sunt foarte apropiata de el. l`am spijinit mereu la orice greutate. si el de asemenea s`a apropiat de mine. Intr`o zi prietenul cel mai bun al lui mi-a spus ca "**** te place". mi-a aratat chiar si arhiva cand au vorbit despre mine. Acum parerea mea este ca si-ar dori o fata ca noi, insa nu ar indrazni sa ne spuna in fata.. ori isi confunda sentimentele. [iubita sau prietena cea mai buna] Cred ca ar trebui sa vorbesti cu el. sa dati cartile pe fata [in legatura cu cealalta colega.]eu una l`am cam indepartat de ea. Il vad ca pe un frate dar daca il vad cu alta sunt geloasa . probabil asa esti si tu .
KatiMe27 întreabă: