| Printesita a întrebat:

Am si eu o intrebare destul de incomoda pentru mine si nu pot afla deloc raspunsul mi se pare si google o mare adunatura de aiureala am gasit la toate raspunsul da nu siu daca cineva imi poate da raspunsul carel caut eu mai ales ca stiu si cine a contribuit la facerea universului asa zisului faimos eveniment Big bang si Dumnezeu a zis "Sa fie lumina" si hop big ban create universe nu asta e intrebarea intrebarea mea dateaza din ani 1040 inainte de Hr marea ma intrebare e ce stil de moda sau unde pot gasi acele fete sau cum se numeste moda aceaia care o poarta Printesele reginele etc adica erau Regi si regine dar vestimentatia de atunci e in mare vilva si acu adica tigancile spaniole poarta din stilul printeselor sau reginelor cele cu vestimentatia foarte fine si cu bratari din aur neaparat care mai de care mai frumoase am mai vazut si in Asia asa ceva dar in special in Egipt era Egipteana toate femeile purtau asemenea frumuseti si femeile si adolescentele si fetitele aveau haine frumoase si bratati din aur am cautat in zilele noastre si in Egipt si turcia Spania mai ales in etnia roma se gaseste acest stil marea mea dilema e cum se numeste acest stil de purtare si de ce are efect in grupul tinerelor fete

8 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

1. Nu prea am înţeles ce ai scris, la mine în general propoziţiile au la sfârşit şi un punct.
2. Editează întrebarea şi fă în aşa fel încât să înţelegem ceva.
3.Categorie greşită.

| roxpau a răspuns:

Nu am inteles nimic din ce ai scris

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu n-am inteles nimic laughing

| Printesita explică:

Problema e ca sunteti Inapti pentru asa ceva incultura un popor de rahat

| Printesita explică:

Cei care nu stiu sa raspunda ciocu mic Tigani dreak

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey hey ce-s cu jignirile astea?
, mai degraba tu ai fi un rrom pentru ca nu stii sa te exprimi(pentru o mica intrebare ai facut ditamai romanullaughing) si in plus vorbesti foarte urat si ai un nume de pitipoanca.Asa ca ciocul mic tu nu noiwinking

| Printesita explică:

TPU este o mare mare adunatura de oameni de doi bani care nu au puterea gindiri si celor sapte ani de acasa sporind mahalaua ne cunoasterea de situatie acest site da randament proastei cresteri si prostiei omenesti care si in ziua de azi trece ori ce fel de limite oameni care nu stiu decat sa puna alte intrebari inloc sa raspunda cand li se pune o intrebare afirma un raspuns stupid ca cel de acum "NU am inteles ce ai scris " nici nu inteleg scrisul dar aminte semnificatia culturala a intrebari sa mai mentionez ca lumea de stinta au descifrat scrisul lui matei iuda si petru apostoli TPU e cel mai josnic site de intrebari si raspunsuri care nu dau o deslusire clara a raspunsurilor cand vi se pune o intrebare raspundeti concret si afirmativ ori negativ nu am vazut in acest site raspunsul "Chiar ca nu stiu mai facut curios" si ca drept dovada imi raspunde un expert la intrebarea mea cica auziti lume
HAi pa pa" si sa va spun si intrebarea mea la care am gasit si raspunsul Intrebarea mea era cum se numeste stilul de moda care al adopta printesele adica Lumea Egipteana Cleopatra Nefertiti raspunsul e stilul Classic regal oameni de pe TPU mi-au zis ca acest stil se numeste stilu pitipoance adica Nefertiti si Cleopatra erau oameni buni Pitipoance vai de capu vostru oameni fara cultura care reprezentati in ori ce capat al lumi o rusine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai de capul tau... mai pune si tu mana pe o carte ca nu te omoara... Jignesti atatia oameni dar tu nu te uiti in oglinga? Intra pe cocalari.com ca sigur te vezi pe acolo!