In primul rand,nu e normal sa iesi cu prietenul lui cel mai bun si ca amandoi sa-i ascundeti chestia asta,nu are sens.
Roaga-te de el,spune-i ca nu ai avut o clipa vreo treaba cu tipul ala,ca l-ai mintit ca nu ai vrut sa-l superi, ai crezut ca e o chestie minora, blabla. spune-i ce simti si ca nu se va mai repeta si ca sa-ti dea voie sa ii demonstrezi asta.
Daca te iarta crede-ma ca-ti va lua multa vreme sa-si recapete increderea in tine, si va fi suspicios la orice pas.
Daca va impacati, de data asta incearca sa fi sincera cu el, n-are rost sa pierzi persoana la care tii pentru o prostie dinasta.
Cineva spunea odata un lucru legat de acest lucru, "Dureaza ani de zile pentru a capata increderea cuiva, insa dureaza doar o secunda pentru a o pierde". Acum depinde de el. Chiar si asa nu va mai avea aceeasi incredere in tine si de fiecare data cand il vei mai minti isi va pierde increderea tot mai mult in tine. Cere-ti scuze fata de el, spune-i adevarul si roaga-te sa te ierte.
N-o sa mai aiba incredere in tine. Eu unul nu as mai avea. Probabil se gandeste ca daca l-ai mintit in legatura cu atat timpul, e posibil sa-l fi mintit si in alte dati cu chestii mai grave. Si mereu cand va banui ceva, iti va reprosa... Cand dispare increderea, se cam strica tot.
Nu l-am mai mintit niciodata. Acum nu am vrut sa ma streseze la telefon ca ce caut cu el..si de-astea.
Toata lumea te critica dar nu stie ca fostul iubit te-a inselat, in locul tau nu l-as mai baga in seama pe fostul chiar daca mi-ar face mii si mii de promisiuni. O greseala ai facut tu ca ai iesit cu prietenul lui el bun, de unde nu sti ca poate chiar fostul l-a pus sa se joace cu tine ca poate poate ai cedezi si lui, ai mare grija cu baieti ca le sta gandul numai la "pasarele", trimite-mi mesaj daca vrei sa mai discutam despre aceasta problema
Daca prietenul tau este o bomboana te-ar ierta. oare de ce sa nu avem inimile curate si sa ne iertam si iubim de ce war mereu, suntem frati.
Poi ii spui iubitului tau ca ati esit doar sa povestiti si nimic mai mult si la faza cu minciuna ii mai greu dar ai putea sa ii spui ca nu ai vrut sa isi faca griji sau sa se intrebe ce cauti uh cu pretenu lui si multe scuze si ca nu se mai intampla etc etc. wtf cred ca ma fac consilier in amor)
KatiMe27 întreabă: