Doamne, unii aveti mintea aia degeaba ma.
Tu gandesti ce spui? N-are ce sa se intample. vai doamne
Indiferent cat de bine s-a spalat spermatozoizii nu rezista atat de mult in aer liber presupunand ca s-ar fi spalat doar cu apa, pana si apa ii distruge asa ca stai fara griji ca nu are nimic.
De fapt spermatozoizii traiesc 120 ore, dar tot nu e motiv sa isi faca griji.
Stai calm cred ca ai fi cel mai ghinionist om de pe planeta sa iasa un copil din cauza asta. Imagineazati cand te intreaba copilu ( care nu o sa fie) eu cum am aparut, si tu trebuie sa zici sa jucam mama ta cu degetu.
Nu este posibil, nu se ramane insarcinata asa de usor cum credeti voi, sunt cupluri care vor un copil, fac sex neprotejat si se chinuie ceva timp pana reusesc, mai ganditi si voi logic si nu mai exagerati.
Multa panica pentru nimic, daca s-a spalat cu apa si sapun, e curata mana, nu se mai intampla nimic.
Nu cred... daca ar muri asa repede nu ar mai fi atat de impacientata lumea sa se spele dupa...
Nu mor imediat, altfel ar muri inainte sa poata fi conservati de exemplu. La banca de sperma iti da un recipient ejaculezi in el si pui capacul apoi spermatozoizii sunt "congelati" in recipiente speciale. Ideea e ca logic ejacularea nu se face in vid si in paharutul in care ejaculezi restul tot aer e. Deci nu e tocmai asa. Unde mai pui ca nici in vagin acolo unde intra penisul nu e vid.
Stai linistit, ai destule raspunsuri negative (in sensul ca nu se intampla nimic nedorit)