Nu.asa cum la fete nu se reupe himenul de la primul contact sexual asa si la baietzei
Marii majoritati a barbatilor nu li se rupe frenul niciodata. Unora li se rupe in timpul primului contact sexual, altora pe parcursul vietii sexuale.
Am si eu o intrebare, ca de 7 ani tot o fac cu o fata si nu mi se rupe. Ce sa fac?
Lol, nu-i stres, sunt si fete carora nu li se rupe himenul pana la prima nastere.
Depinde de fiecare baiat si cat de rezistenta sau mai putin rezistenta este ata. De exemplu, la unii se poate rupe si printr-o masturbare mai energica, la unii se rupe dupa mai multe contacte sexuale, la unii niciodata! Nu e o regula exacta, la fel si pentru himenul la femei. Tu ce iti imaginai, ca ii atingi vaginul cu varful penisului si Hocus Pocus Preparatus se rupe ata?
Nu. Difera de la baiat la baiat, la unii acest lucru se intampla mai repede, iar la altii mult mai tarziu sau niciodata.
Mie mi s-a rupt imediat si crede-ma ca nu o sa uit durerea aiaNu stiu care e faza da pe mine m'a strambat durerea
roberttpu întreabă: