| AngelTears a întrebat:

dupa ce faci sex cu o fata imediat ti se rupe ata?

Răspuns Câştigător
| Ioana2518 a răspuns:

Nu.asa cum la fete nu se reupe himenul de la primul contact sexual asa si la baietzeitongue

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Marii majoritati a barbatilor nu li se rupe frenul niciodata. Unora li se rupe in timpul primului contact sexual, altora pe parcursul vietii sexuale.

| Zenithf a răspuns:

Am si eu o intrebare, ca de 7 ani tot o fac cu o fata si nu mi se rupe. Ce sa fac? straight face
Lol, nu-i stres, sunt si fete carora nu li se rupe himenul pana la prima nastere. laughing

| TeoPT a răspuns:

Depinde de fiecare baiat si cat de rezistenta sau mai putin rezistenta este ata. De exemplu, la unii se poate rupe si printr-o masturbare mai energica, la unii se rupe dupa mai multe contacte sexuale, la unii niciodata! Nu e o regula exacta, la fel si pentru himenul la femei. Tu ce iti imaginai, ca ii atingi vaginul cu varful penisului si Hocus Pocus Preparatus se rupe ata?straight face

| lovenotsex a răspuns:

Nu. Difera de la baiat la baiat, la unii acest lucru se intampla mai repede, iar la altii mult mai tarziu sau niciodata.

| WickedBoy a răspuns:

Mie mi s-a rupt imediat si crede-ma ca nu o sa uit durerea aiasadNu stiu care e faza da pe mine m'a strambat durerealaughing

| AngelTears explică:

Dau funda

Întrebări similare