Altul care mai crede in asa ceva
Cum sa ma explic mai bine?
Nu exista ghinion in dragoste.De fapt eu cred ca nu exista nici una nici alta, dar asta e doar parerea mea nu vreau sa imi sara in cap acum toti indragostitii
Merg pe ghinion, deci.Pe soarta.Pe destin.Si alte prostii din gama asta.Ai 20 de ani(multi inainte!)ar trebui sa stii ca aceste lucruri nu exista. TU iti faci singur viata. 10 luni e prea mult timp pentru suferinta acum cand ziua de maine de o incertitudine.Ranile s-au inchis, de ce nu iti dai seama? Impaca-te cu trecutul sau el iti va ucide prezentul
Nuu.stai linistit ca nu iti este sortit sa nu ai noroc in dragoste .
Vor aparea fete care sa te placa, sau chiar exista si tu nu le vezi.
Pupici si multa bafta :*
Si sa nu mai crezi in asa ceva, rasare soarele si pe strada ta.
Nu este adevarat.
depinde de tine si de capacitatile tale de a-ti face o relatie stabila si serioasa, si normal, depinde si foarte mult de persoana potrivita. daca fata nu te vrea, are principiile ei. cauta bine, si o sa gasesti. Dar, parerea mea ca o relatie nu e ceva ce iti propui. lasa sa vina de la sine, nu grabi nimic. funda?
Toate la timpul lor. Va aparea cineva in viata ta la momentul potrivit.
Chiar si oamenii ghinionisti, pana la urma vor fi fericiti alaturi de persoana iubita. Deci nu iti fa griji
Daca aveai mai mult de 28 de ani atunci ar fi trebuit sa-ti faci griji. Poate ca inca nu ai gasit persoana potrivita pentru ca majoritatea la varsta asta vor doar aventuri si nu o relatie serioasa.Cand te vei astepta mai putin atunci va aparea pers potrivita pentru tine.Bafta!
.Nu.Nu exista noroc in dragoste
Exista compatibilitate...
Din moment ce nu iti gasesti pers potrivita.nu ai cum sa ai o relatia cu ea...
Nu fi dezamagit...mai ai timp
Dupa parerea mea Nu!
Eu nu cred in astea daca ai sau nu noroc in dragote, asta depinde de tine!
Da nu crezi ca e adevarat!
Bye Merit Fundita?