Nu, cu siguranta nu este bine.Mai asteapta. Ocupati timpul cu alte lucruri cum ar fi sportul, cititul, filme, etc etc, in loc sa te gandesti tot timpul la sex.In curand vei putea avea satisfactii sexuale cu cea pe care ti-o doresti, insa nu acum.Gandeste-te le ce ti-am spus! Este prea devreme.
Nu-i normal ce intrebare... chiar crezi ca ar raspunde cineva ''da e perfect normal e deja tarziu''?
Da! este normal numai in cazul in care esti foarte foarte dezvoltat fizic si psihic, ti-ai gasit o persoana potrivita, ai in cap sloganul " nici o penetrare fara prezervativ" si sti tot ce se poate sti despre actul sexual... poate unii vor zice ca am inebunit dar cei care si-o incep mai tarziu si totusi si-o incep intr-un mod iresponsabil? pe aceia nu-i judecati? mai ganditi-va! una e sa fi responsabil alta sa fi doar mai mare...
Nu nu nuuuuuuuuuuuuuuuu
AOLOO esti prea mica pentru asta. Mai ales daca partenerul e mai mare o sa se culce cu tine si dupa o sa-ti spuna un frumos ''ADIO''
Deci sfatul meu sa nu faci asta vei face o enorma greseala
Da ca ramai insarcinata ce faci?
Cum le spui parintilor?
Inainte de a face ceva gandeste`te si la riscrii.
Ps: NU e normal ai face ce`a mai mare greseala.
Sper sa-ti schimbi parerea:*:*
Nu normal ca nu e bine
In primul rand corpul nu este sufficient dezvoltat, iar inceperea vietii sexuale la o varsta mica, te va afecta mai tarziu.
Eu nu va inteleg. De ce atat de devreme? De ce pentru unii este o rusine ca la 18 ani sa nu o fi inceput? Voi chiar nu ganditi.Actionati fara sa analizati, fara sa va ganditi, fara sa stiti suficiente lucruri. ( nu ma refer la tine, ma refer in general la adolescentii care fac asta)
Gandeste-te mai bine!
Deci, e clar.Majoritatea copiilor din ziua de azi numai acest subiect il au in cap.
Eu consider ca fiecare perioada are frumusetea ei si ca trebuie sa ne traim viata decent.
Daca tu de la 14 ani vrei sa iti incepi viata sexuala, la 30 ce faci?!?
Sincer nici nu vreau sa ma gandesc.Traieste-ti viata adecvat pentru varsta ta, si nu te lasa influentat/a de "aia mai mari".
Sunt complet de acord cu "nicoletaabc"! Ma, tu ai mancarici in fund? Pune, ma, mana si invata cat mai poti sa nu te duci pe la 40 de ani sa faci din nou scoala!
Daca ai ocazia de a avea un contactt sexual, profita de moment, apoi cine stie ce noroc ai mai avea, nu?;-)
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: