| YoungMulahh a întrebat:

Am si eu o intrebare happy
Eu am 16 ani iar iubitul meu 19. Avand in vedere ca tatal meu este mai aspru, iar atunci cand parintii mei vor divorta el o sa ceara sa vada daca mai sunt virgina, are ce sa-mi faca daca am implinit 16 ani si am fost de acord sa am act sexual?
Multumesc

6 răspunsuri:
| Crocaa a răspuns:

Din punct de vedere legal,nu. Ceea ce discutati voi acasa, e alta mancare de peste.Din moment ce tu ti-ai dat acordul nu se poate intampla nimic si daca tot divorteaza nu cred ca o sa puna mare pret pe aspectu asta, numai in cazul in care ramai sub tutela lui.

| Iasmiine a răspuns:

Da, are ce sa-ti faca deoarece ai 16 ani nu 18. Chiar si la 18 unii parinti isi mai educa copii si au grija de ei. Dar poti sa te refaci iar virgina, nu stiu procesul dar am auzit si eu si este adevarat. Dar daca tu vei ramane de exemplu cu mama ta dupa ce ei vor divorta de ce se amesteca tatal tau? Adica daca ai ramane cu ea, el nu te poate duce la ginecolog cu forta.

| YoungMulahh explică (pentru Iasmiine):

Da, dar el s.ar putea sa afle inainte sa divorteze ai mei si daca e asa ma va trece sub tutela lui si.in plus eu m.am mutat cu mama in alta tara, iar asta ar insemna sa ma intorc inapoi.straight face

| Iasmiine a răspuns (pentru YoungMulahh):

Nu te poate trece sub tutela lui pentru ca ai 16 ani nu esti copil mic( nou nascut - 2 ani ) si tu alegi sub tutela cui vrei sa fi. Si nu ar avea cum sa afle daca tu esti in alta tara.

| Amaliagb a răspuns:

Nu. nu iti poti reface "fecioria" fara ca parintii tai sa stie. i ati inima in dinti si spune i adevarul tatalui tau, desi este o greseala trebuie sa recunosti in fata lui. de acum nu are ce sa ti mai faca...

| goejoy a răspuns:

Pai daca vrei si ai ceva banuti, iti poti reface "fecioara"