| anoniiiiiimmm a întrebat:

Am si eu o intrebare thinking
Eu am pr de vreo 6 luni... el ii penticostal, inainte sa ne comb am vorbit 1 an si ceva. Si dupa ce ne-am combinat, dupa cateva luni bune, ne-am culcat unul cu altu... Fiind si eu si el virgini.
Intrebarea mea este ca daca voi baieti puneti la suflet fata cu care v-ati culcat prima data? d. ex. va ramane speciala? sau ce? cum? straight face nu mai inteleg nimic :/ ajutorrrrrr!

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Depinde de baiat. Nu-ti pot spune exact ce este in mintea acelui baiat, mai ales din cauza ca este penticostal.
Tu stii, intr-o familie de penticostali, ce accent se pune in educatie pe biserica, credinta? Mai mult decat in familiile ortodoxe se pune accent pe valorile traditionale, virginitatea pana la casatorie printre altele.
Vezi si tu ce ganduri are, ce planuri de viitor isi face.
Poate considera ca, din moment ce nu s-a botezat, nu-i "big deal" ca o facut asta, ca se va boteza cand va crede ca-i momentul si apoi iti va da papucii. In cazul asta tu nu ai fost nimic pentru el, decat doar mijlocul sa-si satisfaca o curiozitate.
Poate ca vrea sa ramana impreuna cu tine si a considerat ca facand lucrul acesta nu pacatuieste cu nimic, intrucat pentru el voi sunteti ca si casatoriti de pe acum. Eu, inainte de a deveni penticostal am gandit asa, si fata cu care am facut dragoste prima data este acum sotia mea.
Poate nu crede cu adevarat in Dumnezeu si pentru el nu-i "big deal" ca a facut asta.
Si pot sa mai zic de n ori poate, tu trebuie sa stii varianta corecta daca il cunosti bine pe iubitul tau.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa e: niciodata nu se uita prima persoana cu care omul mentine relatia sexuala e un lucru firesc sa fie asa.

| HackMyWorld a răspuns:

Normal ca esti speciala pentru el. esti prima in viata lui, si el primul in viata si asta conteaza foarte multhappy bafta

| Ana8567 a răspuns:

Sigur ca vei ramane speciala:X."Prima dargoste nu se uita niciodata"

| anoniiiiiimmm explică:

Multumesc mult. am mai vorbit noi de viitor. cand vorbim de familie sau ceva de genu vorbim la plural adica " noi ".si dintr-o data parca ne trezim la realitate si ne mai zicem ca cine stie ce a fi pe at. adevaru este ca daca il intreb sau il intreaba altcineva raspunsu este " nu depinde numai de mine ". nu stiu ce pot intelege prin asta! is in ceata total sad dar mss mult.

| Indispus a răspuns:

The first love is the sweetest.