Si eu am patit la fel. Toti prietenii si cunoscutii imi ziceau ca nu e de mine, ca arat prea bine pentru el.dar eu tot sufeream dupa el. Dar incearca sa vorbesti cu el, si daca vezi ca, chiar nu te suporta lasa-l in pace. Viata merge mai departe cu sau fara el. In pus sunt o framada de baieti pe lumea asta.
Pai tu de unde stii ca nu te suporta? ti-a zis el? in fine incearca sa ii faci complimente sau ceva de genu dar daca nu ai tupeu sa ii zici in fata ca il besti scrie-i pe mess si spune-i g il besti... daca nu vrea inseamna ca nu te merita! funda?
Daca ai ceilalti zic l fel. askultai si numai te umili pentru cine nu merita. lupta pentru tine si gasestete pe cineva care sa te iubeasca si tuh sa il iubesti
astuia cautai defcte sa vezi ca nul mai iubesti/.
Deci. daca el nu te suporta scumpa mea nu mai are rost sa stai dupa el. Baietii aceia chiar iti dau un sfat bun. Meriti pe cineva care sa iti impartaseasca sentimentele asa cum o faci tu. Nu sta dupa unu care nu te merita si nu te baga in seama. :* succes>
Incearca sa te gandesti si la altceva sau altcineva. Oricum nu va trece de la sine daca tu nu iti dai putin silinta.Incearca sa iti cauti un hobby ca sa uiti de el...Succes!