Eu cred ca pentru tine e pasiune, nu dragoste
pasiune= iubire obsesiva
orikt ti-ar placea o tipa/un tip; poti manca, poti dormi.
Incearca sa nu exagerezi, lasa totul sa vina de la sine si iti va spune ea sa va combinati.
Pa, pa!
Mai vorbiti, spune-i ca daca vrea sa iesiti impreuna, fara obligatii, sa mergeti la un suc, plimbare, etc. Spune-i ca, iesind in oras si facand divere treburi ii va fi mai usor sa uite de ce a fost inainte. Ai rabdare si fi tandru, in final vei fi rasplatit.
Buna! Eu cred ca daca tii la ea, merita s-o astepti. E dezamagita de baieti in general, nu doar de Roberto.Arata-i ca poate avea incredere in tine.Bafta!
E clar deja te-a luat drept un papagal.Nu are rost sa te distrugi din cauza ei esti tanar ai toata viata inainte fete poti gasi multe, Care cu siguranta iti va merita iubirea.Las-o pe ea sa-si vada de pustulica al ei...trateaz-o cu indiferenta doare cel mai tare. Daca te va cauta inseamna ca si ea tine la tine dar este obisnuita de ideea ca tine la ala.
Ai o problema destul de grava daca nici macar nu mananci.
Ai 2 variante dintre care una se termina prost
1)Incearca sa o convingi spunandu-i ca daca va fi cu tine o sa il uite mai usor pe fostul iubit, roag-o frumos si spune-i ca nici nu dormi si nici nu mananci din cauza ei. Poti sa ii arati intrebarea pusa de tine pe TPU. Poate va fi impresionata si isi va da seama ca tu chiar nu poti trai fara ea.
2) Renunti si traiesti suportand suferinta in acest caz mi-ar parea rau de tine.(din cate vad eu pari un tip de treaba.
Bafta!
fundita?