| creatza_8637 a întrebat:

Am si eu o intrebare.Eu si prietenul meu am facut dragoste imediat dupa ce mi s a terminat ciclul adica a 5 a sau a 6 a zi din prima zi de ciclu. Din cate stiu eu perioada fertila incepe odata cu a 7 a zi dar nu stiu exact pentru ca am ciclul neregulat si nu am calculat niciodata exact.Nu a ejaculat dar stiu ca si in picaturile dinaintea ejacularii exista spermatozoizi.Cat de mare e riscul sa raman insarcinata? Au trecut deja 6 zile si sunt cam stresata.Am niste secretii si nu stiu daca e normal.De obicei am dar cam in perioada fertila.Astept raspuns urgent!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Câte şanse sunt să rămâi însărcinată nu ştiu, dar ce este drept există, cumpără un test de sarcină, şi vei ştii exact, nu mai risca şi protejează-te dacă nu vrei o sarcină.

| fabiola a răspuns:

In principiu nu ar trebui, dar nu inteleg de ce nu folosesti prezervativul care iti inlatura orice suspiciune si in plus te fereste de boli!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ovulația începe din ziua a 7-a dacă este un ciclu regulat de 28 de zile. Șansele sunt mici, dar prezente.
Tu nu-ți cunoști nici măcar zilele fertile, dar dacă nu ai nici ciclu regulat nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu adevărat.
Acea secreție cu aspect de albuș de ou indică perioada de fertilitate, cu cât este mai consistentă cu atât ești în ovulație.
Învață și tu să-ți numeri zilele, fertile-infertile. Numai tu ești în măsură să-ți cunoști propriul organism.
Pe viitor folosește prezervativul. Poți face un test de sarcină.
Pa, pa.

| Roxana_6190 a răspuns:

Sunt mici sansele. dar pe viitor sa te feresti sa te protejezi f bine. Pentru sanantetatea. ta

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Perioada fertila poate fi calculata numai daca ai ciclu perfect regulat. Pentru un ciclu neregulat nu exista perioada fertila si perioada sigura, riscul e mare in orice zi.
Secretiile nu au legatura cu o posibila sarcina, fiindca la 6 zile de la un contact sexual nu apar simptome de sarcina. Riscul de a ramane insarcinata in conditiile descrise de tine este destul de mic, probabil undeva intre 15 si 20%.
Daca au trecut deja 6 zile de la contact, mai ai de asteptat 15 zile pana cand poti sa-ti faci un test de sarcina din urina de dimineata. Daca e negativ, sa-l mai repeti peste 3-4 zile pentru certitudine.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Riscul să fii însărcinată este. La un ciclu neregulat nu te poţi baza pe metoda calendarului şi chiar dacă ai avea ciclu regulat ar exista posibilitatea de sarcină. Secreţiile de care vorbeşti s-ar putea să fie de la ovulaţie/perioada fertilă sau să fie vorba de o infecţie. Fă un test de sarcină la 21 de zile de la contactul sexual neprotejat şi mergi de urgenţă la ginecolog dacă observi scurgeri neobişnuite sau dacă rezultatul testului este pozitiv.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E posibil mai bine consulta un medic ginecolog