Mergeti sa serbati in 2. undeva intr-un local frumos
sau poti sa-i kumperi o bratara de argint
O iconita sfiintita, un tort comandat la cofetarie sub forma cifrei 1 de ciocolata sau mascarpone, o seara romantica, in care sa va relaxati si sa va bucurati, o fotografie inramata cu voi doi.Sa va iubiti si sa fiti fericiti impreuna.
La asta ma gandesc si eu de ceva timp...peste 2sapt facem un an, dar nu stiu ce sa ii iau... daca esti inaintea mea, imi lasi un msg si sp ce i-ai luat si cum a reactionat
Decat sa ii cumperi ceva mai bine mergetzi aman2 intr-un loc in care ati mai fost si vatzi simtzit bine... o cabanutza la munte undeva...iti spun sincer se va bucura mai mult decat vechile parfumuri, lantzri sau jucari de plus
Buna.cand noi am avut un anisor, am fost la munte si a fost superb :X
Tu ii poti lua ceva jucarie de plus, o cina romantica. :X
Mult succes :*
Poti incerca un puzzle personalizat cu poza voastra. e ceva foarte dragut.cu fiecare piesa el va fi mai curios sa afle ce reprezinta acel puzzle
La asta ma gandeam si eu. ca mai aveam cam 2 sapatamani si facem un an:X.Ar fii dragut sa ii faci un filmulet cu voi 2 si pe fundal o melodie draguta.sigur il va impresiona. O alta idee, p care am facut-o si eu.ar fi:in dimineata zilei respective da-i sa citeasca un ziar. Da, stiu, e banal>Dar numai ca in acel ziar, pe la jumatate fa tu un "articol"in care sa ii spui nu stiu. ceva dragut.Articolul il poti face pe o coala...La mine a avut efect! Io ma gandeam sa ii fac un album cu pozele noastre pe o parte, iar pe cealalta parte sa scriu eu cate ceva.albumul sa para ca si o carte. Iar cadoul il poti da.intr-un loc unde sa fiti numai voi 2.sa fie o zi si o noapte deosebita.Bafta si o relatie cat mai frumoasa in continuare:*
Depinde de varsta pe care o are si ce ii place... sfatul meu e sa ii cumperi ceva ce ii poate ramane ca amintire sau puteti merge undeva unde sa fiti singuri