| 7lrn7 a întrebat:

Am si eu o intrebare eu sunt cu un baiat dar de la o vreme nu-mi mai place de el asa ma rog si a aparut un baiat florin il cheama care e prietenul lui si faza e ca mie imi place de florin si am senzatia ca si lui ii place de mine ca sa fac?(dau fundita)

Răspuns Câştigător
| Anablondyi a răspuns:

EU zic ca e cel mai bine sa faci exact cum e de la naturalaughing adica daca vrei, nu te desparti de cel cu care esti si incearca o zi doua si cu ''florin'' si ai sa vezi cum te intelegi c u el pentru ca una este sa fi amica cu el si una e sa fii intr-o relatie cu el, lucrurile pot fi foarte diferite si poate nu o sa-ti placa sa fi cu el.credema asa am patit si eu si de aia doar am incercat si m-am convins.winkingte sfatuiesc sa faci si tu assa, evident nu-i spune nimic prietenului tau si lui florin sa-i spui sa nu soata vreun sunet despre relatia voastrawinking baftaa :*

4 răspunsuri:
| 7lrn7 explică:

Multumesc de raspunsuri dar astept mai multe pareri

| 7lrn7 explică:

Mersi de raspunsuri

| warriorgirl a răspuns:

Fal pe prietenul tau sa nu te mai placa asa o sa ti dea el papucii si nu o sa l ranesti.iar apoi fii cu florin:X

| sergiulica17 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa ii spui prietenului tau infata.Ar fi mult mai bine decat daca nu i.ai zice, sau sa il faci sa sufere.Te va intelege cu siguranta. Sper ca ti.am fost de ajutor si mult succes!