Esti baiat deci fa tu primul pas
ia-ti inima in dinti si nu mai fi asa de pesimist, mai sti poate si ea te place:
Succes!
Pai daca esti la scoala, e mai usor ieshi si u in evidenta cand esti pe langa ea...incearca sa ii mai zambesti si daca tot esti "baiatul" in aceasta situatzie, actioneaza, ibtreab-o ceva, orice"cat eset ceasul" "ai un pix" sau " intreaba daca un anumit coleg, prieten este in locul pe langa ea tocmai a trecut " hai ca nu e asa greu, fata cu sigutanta te asteapta sa faci tu primul pas si tu iti pierzi timpul pe TPU...
Bafta :*
Uite... ce merge asa mi-a zis iubitul meu si acum suntem. descopera ce-i place, si fa-i pe plac, spune-i ca te-a provocat un prieten si sarut-o pe frunte sa stii ca asta ne place cel mai mult dar sarut-o ca un fulg asa fin, ajut-o la ce nu stie la scoala, da-i atentie, scrie-i un biletel cu anonim si in acel bilet sa scrie : te iubesc si cand va vedea biletul sa-i faci cu ochiul ( biletul sa-l pui in penar sau pe banca undeva sa-l observe doar ea ), incurajeaz-o,
ajut-o mereu cand are nevoie, nu o lovi ( se spune ca cei care se bat se iubesc ) deci nu-i da de inteles ca o iubesti tu ci doar un anonim, ascult-o ( ne place ca noi sa dam ordine ) si sper sa mearga, daca cumva ai puterea si curajul intreab-o daca vrea sa fiti impreuna ca nu omori pe nimeni si lasa-mi mesaj cu ce ai facut ...succes si bafta
Ia-ți inima în dinți și invit-o la o plimbare în parc, la un suc, la o pizza, la o prajiturică... Pe urmă totul o să vină de la sine.
Hei...cati ani ai? 11 sau in jur de? stii.chiar daca esti mai mic. poti sa o abordezi la scoala
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: