Probabil ca te ignora pentru ca nu ar vrea sa va vada cineva impreuna si sa ii spuna prietenei tale. Nu cred ca ar vrea sa o raneasca. Daca da semne ca te place atunci...cred ca ar trebui sa discuti cu el "face to face" si sa il intrebi anumite lucruri care iti sunt neclare. E foarte greu atunci cand iti place de iubiful celei mai bune prietene ale tale...si stiu ce spun pentru ca si mie imi place de un baiat caruia ii place de cea mai buna prietena a mea si cred ca si ei ii place de el. Deci multa bafta si nu uita sa iti pui intodeauna prietenele pe primul loc inaintea unui baiat! baietii vin si pleaca ca de obicei. :*
Chiar atat de imorala a ajuns lumea? E iubitul prietenei tale, ce dracu! Prietena ta, care poate iti impartaseste toate temerile ei. Si tu ce faci? O tradezi, in incercarea ta absolut idioata de a-l cuceri pe iubitul ei.
Eu zic sa te trezesti si sa-l lasi in pace pe baiatul asta, mai ales ca te cam ignora cand nu sunteti face to face. Uita-l si gaseste-ti un alt baiat care sa nu fi avut nicio tangenta cu vreo prietena de-a ta.
Probabil ca nu vrea ca lumea sa afle ca o inseala pe prietena lui. Imagineaza-ti ca s-ar desparti! Si dupa tot tu te vei simti vinovata.
Cel mai bine vorbeste cu el si intreaba-l ce are de gand, daca el chiar te place cu adevarat, si ce vrea sa faca pe viitor cu prietena ta. FUNDA?
lucyaneya întreabă: