Probabil ca ea nu isi doreste o relatie serioasa, asa cum iti doresti tu. Si la 16 ani nu este de condamnat. Sau poate ai luat-o cam repede cu indragostitul si s-o fi speriat un pic. Dar inclin sa cred prima varianta. Si daca tu vrei o relatie serioasa, va trebui sa cauti in alta parte. Si e mai bine ca ti-a zis de la inceput
Pentru o relatie de "dragoste" varsta voastra este prea mica, asa ca, mai bine a-ti merge pe o prietenie, lucru ce mi se pare ca este normal. Cred ca, acest gen de idila trebuie sa ramana platonica pentru a nu o speria pe fata de care-ti place.
Poti incerca sa clarifici cu ea, in acest fel problema si s-ar parea ca asa vei avea mai multe sanse de a te bucura de prietenia ei.
Succes si ai rabdare, varsta ta este inca frageda si poti sa te comporti asa incat fata sa-si dea seama ca, esti un prieten bun si nu ai "alte intentii" legate de o trece la alt gen de intimitati pentru care, fata in cauza nu este pregatita.
Eu te vreau pe tine si eu caut acelasi lucru un baiat asa ca tine si o relatie serioasa si de lunga durata.
Rar mai sunt baieti ca tine..eu sunt una din fetele care cauta ceva serios.las-o in pace, o sa-si dea ea seama mai incolo ce vrea.
Poate ca nu te place asa cum o placi tu! E bine ca e o fata simpla si ar fi bine sa ramaneti impreuna, dar depinde si de ea! Intreab-o de ce se comporta asa? Daca i-ai gresit cu ceve si poate se vor rezolva toate si veti fi fericiti pana la adanci batranti!
Heii...dupa ce am citit ca nu e nici fitoasa, nici timida..mm..nu prea e buna treaba.ori e una ori e alta..asa ca cel mai bine este sa o lasi in pace cateva zile, o saptamana, doua..si vezi daca te suna, iti trimite un msj,. Poti incerca sa mai fii cu ea, dar daca vezi k nu o intereseaza, las-o frate! Mai sunt o gramada de fete pe lumea asta :p si crede-ma fiecare persoana are o pereche potrivita pentru ea in lumea asta.
Eu ca fata... cred ca mai o sansa, fetele mereu se gindesc mult, ptc majoritatea baietilor se pricalesc.Insa daca tu tii la ea cu adevarat cred ca mai ai o sansa
beausingurlamasamea întreabă: