anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare insotita de o poveste:
Sunt impreuna cu o fata de aproape 3 saptamani, fata este una cat de cat simpla, nu e fitoasa, nici timida, pe la mijloc, nici genul de cartier, dar nici genul elegant, pe la mijloc, intelegeti voi. Am cunoscut-o la un cerc de ecologie, mi-a fost simpatica, am vb cu ea un timp si pe mess si la cercul ala, peste o luna asa i-am zis ca imi place si daca ar vrea sa fie cu mine, a zis sa astept cateva zile sa se gandeasca, ok, dupa cateva zile a zis ca suntem ca si prieteni, am intebato "deci suntem impreuna?" la care ea a raspunsa "dabig grin", ok, am stabilit ca duminica dupa ce se termina orele la cercul ala sa ne plimbam, prima data am fost intr-un parc cu ea, a fost ok, am mai vb totul bine, am conduso spre casa, i-am zis ca imi este foarte simpatica si can am ajuns in zona casei ei unde trebuia sa ne luam ramas bun am pupato pe obraz, am lasat o impresie buna zic eu, mai mai vb cu ea pe mess si cam asa reiesea, dinainte de a o conduce spre casa stiam ca asta urmeaza si am intrebat-o daca mai iesim si duminica viitoare si ea a raspuns "dc nu? ok urmatoarea duminica am dus-o la un suc, apoi am mai stat prin parc, am discutat, am luat-o asa putin in brate stand pe o banca si ea si-a lasat capul pe umarul meu, am vb asa mai in soapta, a fost romantic putin.Am conduso iar spre casa spre iar dupa ce am stat cateva ore bune si am sarutato pe jumatate de gura,a fost asa ca un prim sarut intr-o relatie, cv simplu si i-am zis ca imi este foart simpatica si incep sa ma indragostesc de ea, ea a zambit si m-a intrebat "asa de la doar doua intalniri?" si i-am zis ca tin mult la ea, imi place mult si cand placi o fata e usor sa te indragostesti de ea, neam laut ramas bun, faza a ramas cam in aer dar na, am zis sa nu grabesc lucrurile. Am mai sunato tocmai marti, apoi joci si vineri am vb pe mess oleaca, i-am zis "sper sa nu o fi luat prea tare duminica cand team condus spre casa, dar am facut si eu ce mi-a zis inima, cand placi o fata f tare e usor sa te indragostesti de ea" la care ea a raspuns "eu nu ma indragostesc asa repede, asa ca bafta", nu stiu exact cea a vurt sa zica cu bafta, de obicei nu folosesce cuvantul, nu a fost ca o despartire, dar din ce am mai vb pe mess cu ea pare ca nici mult nu mai este, i-am zis ca am numai intentii bune, vreau o relatie serioasa de durata si ea a zis "esti prea serios". Ea mi-a zis de la inceput ca e cam nehotarata si nu e de relatii lungi. Acum nu stiu ce sa mai cred, are vreo sansa relatia asta? of greu. Mie chiar imi place fata asta foarte mult, e cam ce caut eu dar sa fie mia hotarata putin si sa isi doreasca o relatie lunga.Cam asta caut eu, dar n-am gasit niciodata. Poate e si varsta, avand 16 ani amandoi, poate e prea devreme.
Voi ce ziceti? Dativa cu opinia si voi, va rog. Dau funda si vot la toti.
Sper ca ati citit tot! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| TiffanyღBJ a răspuns:

Probabil ca ea nu isi doreste o relatie serioasa, asa cum iti doresti tu. Si la 16 ani nu este de condamnat. Sau poate ai luat-o cam repede cu indragostitul si s-o fi speriat un pic. Dar inclin sa cred prima varianta. Si daca tu vrei o relatie serioasa, va trebui sa cauti in alta parte. Si e mai bine ca ti-a zis de la inceput

8 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Pentru o relatie de "dragoste" varsta voastra este prea mica, asa ca, mai bine a-ti merge pe o prietenie, lucru ce mi se pare ca este normal. Cred ca, acest gen de idila trebuie sa ramana platonica pentru a nu o speria pe fata de care-ti place.
Poti incerca sa clarifici cu ea, in acest fel problema si s-ar parea ca asa vei avea mai multe sanse de a te bucura de prietenia ei.
Succes si ai rabdare, varsta ta este inca frageda si poti sa te comporti asa incat fata sa-si dea seama ca, esti un prieten bun si nu ai "alte intentii" legate de o trece la alt gen de intimitati pentru care, fata in cauza nu este pregatita.

Răspuns utilizator avertizat
| Alejandra4785 a răspuns:

Eu te vreau pe tine si eu caut acelasi lucru un baiat asa ca tine si o relatie serioasa si de lunga durata.

| anonima3389 a răspuns:

Rar mai sunt baieti ca tine..eu sunt una din fetele care cauta ceva serios.las-o in pace, o sa-si dea ea seama mai incolo ce vrea.

| crazy14 a răspuns:

Poate ca nu te place asa cum o placi tu! E bine ca e o fata simpla si ar fi bine sa ramaneti impreuna, dar depinde si de ea! Intreab-o de ce se comporta asa? Daca i-ai gresit cu ceve si poate se vor rezolva toate si veti fi fericiti pana la adanci batranti!

| Rusoaica7 a răspuns:

Heii...dupa ce am citit ca nu e nici fitoasa, nici timida..mm..nu prea e buna treaba.ori e una ori e alta..asa ca cel mai bine este sa o lasi in pace cateva zile, o saptamana, doua..si vezi daca te suna, iti trimite un msj,. Poti incerca sa mai fii cu ea, dar daca vezi k nu o intereseaza, las-o frate! Mai sunt o gramada de fete pe lumea asta :p si crede-ma fiecare persoana are o pereche potrivita pentru ea in lumea asta.

| membrunoulatescu a răspuns:

Eu ca fata... cred ca mai o sansa, fetele mereu se gindesc mult, ptc majoritatea baietilor se pricalesc.Insa daca tu tii la ea cu adevarat cred ca mai ai o sansa