| Superme a întrebat:

Iubesc o fata din clasa foarte mult(clasa a 8-a).La ore stam in aceeasi banca si ieri a preferat sa stea cu mine nu cu prietena ei cea mai buna.Cand vorbesc cu ea raspunde la tot,iar de uneori incepe sa vorbeasca lucruri fara sens big grin, ii face placere sa se uite in ochii mei si multe alte lucruri din care imi dau si eu seama ca ma iubeste.
Problema e ca ea este de putin timp intr-o relatie cu unu din a 7-a.Cand de exemplu ii zic diferite lucruri despre relatia lor(nu pe un ton serios) nu face mai nimica,decat incepe sa rada, poate si o palma data incet in timp ce radehappy.
Intrebarea este ce as putea sa ii spun si cum in legatura cu asta?

Răspuns Câştigător
| Teodora666 a răspuns:

Buna.happy
Pai,dupa comportamentul ei, SIGUR te placewinking
Continua sa vorbesti cu ea si sa aflii detalii despre relatia lor.thinking
Poate ea nu vrea sa fie cu el sau..sunt multe variante.thinking
Oricum daca se poarta asa, poti sta linistit, TE PLACE, sau chiar mai multwinking
Bafta!happy

13 răspunsuri:
| MonterDoc a răspuns:

... you stup*d son of a b*ch.
astepti craciunul?
revelionul?
dabia au fost ambele. tarziu ce sa zic.

ar trebui sa o iei frumos dupa ore :
"-eu Tarzan, tu Jane, Tarzan place Jane ...place Jane Tarzan?"

adica, nu cu, cuvintele astea dar ai inteles tu ideea. nu ai cum sa ii zici altfel decat direct...

(eu sunt a 9-a deci vorbesc din experienta) la clasa a 8-a nu ai dc sa ii duci flori sau whatever ceva de genu...cel mai simplu si cel mai bine e sa fii direct.

nici sa t duci la ea ca "Mare B0$$" da nici ca ultimu' vierme.

an_evil_angel97@yahoo.com da-mi add daca nu am fost destul de clar.:]

| AnonymousTPU007 a răspuns (pentru MonterDoc):

laughing Eu Tarzan, tu Jane.M-ai facut sa rîd.laughing

| Smileygirl23 a răspuns (pentru MonterDoc):

Mi-a placut partea cu tarzan si janelaughing

| MaybeAnotherDay a răspuns (pentru MonterDoc):

Eu Tarzan tu Jane, m`ai facut sa radrolling on the floor

| Hevnoraak a răspuns:

Ai răbdare, nu te arunca aiurea.Ea poate doar se joacă așteaptă spune-i subtil sau indirect că ți la ea, vezi cum reacționează, dacă reacționează bine atunci îi zici că îți place de ea.
Nu o lăsa nici să treacă, dar nici nu îți pune speranțe.

| IonutFrt a răspuns:

Pai asa sunt fetele, nu ai ce sa faci.Sunt ca vremea, schimbatoare. Daca ai fii intr-o rel cu ea, cred ca asa ar face si la u daca ar gasi unu mai dragut sau cu bani.Parerea mea e sa-ti deschizi ochii si sa vezi cum e cu adevarat, dupa o sa stii ce sa faci.

| kim33 a răspuns:

Deschide ochii prietene si cauta ceva serios

| lulutza13 a răspuns:

1 La mana:calmeaza-te baietele ca de iubit nu iubesti in clasa a 8-alaughing asa am crezut si eu la vremea mea.da nu e iubire doar hormoni.In al 2-lea rand: spune-i direct ce vrei, nu conteaza ca vaai fluturasi roz. ea te place chiar daca e cu altul.Ea nu o sa vina sa sara in bratele tale clar. NU stiu ce gen de fata e ea dar in general mie daca imi placea de unul nu ziceam EVER nimic. Poate o vrea si sa te faca gelos ca poate asa faci si tu ceva concret...Ce stiu eu din anii mei de scoala..baietii blegi nu primeau nimiclaughing

| Superme explică (pentru lulutza13):

1 la mana multumesc de insulte :*
2 la mana eu i-as spune direct, dar pur si simplu mi se pare ciudat sa te duci la cineva si sa ii zici sa se desparta de ala...

| lulutza13 a răspuns (pentru Superme):

Nu frate nu sa se desparta sa ii zici ca o placi Jeesus si daca ea te place il lasa singura pe celalalt pentru tine daca nu te place pe bune asta e treci mai departe da macar stii o chestie..si nu stiu unde atatea insulte pe tine ca eu ti-am zis adevarulhappy. Asta tinand cont ca deh sunt mai batranalaughing si am trecut prin asta. O sa vezi mai incolo. Si cand am zis sa ii spui ma refeream sa o inviti undeva etc nu pe holul scolii, ca na.

| AndreiAnD2013 a răspuns:

Pai fa si tu biletele

fundita

| Superme explică:

Nu a inteles nimeni ce am vrut sa zic. Faza e ca stiu ca ma place dupa comportament, nu fac nici-un biletel daca e sa zic ceva zic in fata si o cunosc din clasa 1 si nu e cum zici tu @DarkGrey.

| MonterDoc a răspuns (pentru Superme):

Than do something... nu de alta dar poate o pierzi puppy dog eyes